fbpx

Green health check

Vi hjælper dig med at forbedre din virksomheds sociale bæredygtighed på alle niveauer med vores Green Health tjek og virksomhedsbesøg.

Vores analyseværktøj omfatter interviews med nøglepersoner, ledelse og medarbejdere for at få en dybdegående forståelse af virksomhedens sociale bæredygtighed. Vi vurderer virksomhedens nuværende status og identificerer afgørende faktorer indenfor social bæredygtighed.

Vi rådgiver omkring konkrete tiltag, der kan hjælpe virksomheden med at avancere og udvikle et roadmap for at opnå større social bæredygtighed.

Green health logo

Der optimeres med det rigtige afsæt i social bæredygtighed

At have en stærk social bæredygtighed i virksomheden kan have positive konsekvenser på flere niveauer:

Indvirkning på medarbejderne
Det kan være en fordel at dele virksomhedens bæredygtighedsplaner med medarbejderne, da det viser virksomhedens beslutninger om tiltag og processer, samt dens reducerede indvirkning på miljøet og omsorg for medarbejderne. I dag vurderer mange potentielle medarbejdere mellem 20-40 år miljømæssig og social bæredygtighed som lige så vigtigt som løn, og virksomheder med miljø- og socialt ansvar har større loyalitet og tilfredshed blandt medarbejderne. Dette kan føre til, at medarbejderne bliver længere hos virksomheden og har større engagement og stolthed i deres arbejde.

Indvirkning på ledelsesniveauet
Viden, værktøjer og professionel sparring kan skabe overblik, tryghed og flow i processen. Ledelsen kan gå forrest med at italesætte betydningen af social bæredygtighed og skabe troværdighed og lederskab, der kan påvirke medarbejdernes mindset og engagement.

Indvirkning på organisationen
Bæredygtige medarbejdere kan flytte grænser, tænke innovativt og skabe resultater på tværs. Ved oprettelse af en intern vidensbank kan virksomheden udnytte uberørte ressourcer. Arbejdet med social bæredygtighed kan også føre til færre arbejdsulykker og styrke den psykologiske sikkerhed blandt medarbejderne, hvilket skaber tillid og tryghed. En kultur med social bæredygtighed kan også gøre arbejdspladsen mere attraktiv for talenter og vidensarbejdere, da det giver de ansatte en følelse af indflydelse, mening med arbejdet, fremtidssyn og værdsættelse, hvilket kan påvirke engagement og arbejdsglæde positivt.