fbpx

Helbredsundersøgelse

Helbredsundersøgelse giver tryghed for både dig, din familie, din fremtid og din virksomhed

Tilbud om helbredsundersøgelse til konkurrencedygtige priser, vi har nemlig ingen fordyrende mellemled

Selvom du i dag føler dig rask, er en helbredsundersøgelse en god investering i dit helbred, fordi du får klar besked om din sundhedstilstand, så du i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får du rådgivning om, hvordan du holder dig sund og rask – uanset din alder og fysiske tilstand.
Med en tidlig indsats mod fx et for højt blodtryk eller en usund livsstil kan du at ændre dit liv, få en bedre hverdag og forebygge en evt. truende livstilssygdom.

​​

Hvorfor bruge os:

 • Vores sundhedstilbud er baseret på bedste kvalitet og højeste faglighed, jeg har over 17 års erfaring som læge
 • Vi tilbyder en målrettet helbredsundersøgelse.
 • Mange danskere oplever desværre lang ventetid ved deres egen praktiserende læge, samt den ulempe at man kan blive set af forskellige læger og at nogle læger ikke tilbyder helbredsundersøgelser.
 • Hos os varetages alle undersøgelser af speciallæger og specialuddannet personale med mange års erfaring indenfor forebyggelse og sundhed.
 • Vi tilbyder helbredsundersøgelse fordi forebyggelse er vigtigt og forbi mange sygdomme kan opdages før de giver symptomer. Derfor er det vigtigt at tænke på sit helbred når man trives og har det godt.

Vi anbefaler en helbredsundersøgelse hvis du kan svare ja til en af følgende udsagn:

 • Er ryger eller tidl. ryger i mere end 10 år
 • Over 1 år siden du har fået foretaget et helbredstjek
 • Hvis nogen i din familie har sukkersyge, blodtryksforhøjelse, forhøjet kolesterol
 • Hvis du har et stort arbejdspres
 • Er stresset
 • Har natarbejde
 • Er over 50 år.

​​

Fremgangsmåde

Medica Pro StressCenter kontaktes telefonisk eller pr. mail. Undersøgelserne udføres ved personlig fremmøde i virksomheden og på laboratoriet. Blodprøver og hjertekardiagram tage på laboratoriet fx. på OUH.

Når svar på undersøgelsen haves meddeles dette via vores krypterede lægesystemer eller ved en personlig samtale. Vi tilbyder også ultralydscanning af det store blodkar, aorta, i maven. Sundhedsstyrelsen overvejer at indføre ultralyd screening af aorta. Mange mennesker går rundt med en udvidelse af aorta som de ikke er bevidste om, fordi det ikke giver symptomer før det desværre kan være for sent.

Jeg er certificeret i ultralydscanning og tilbyder denne screening i klinikken eller i virksomheden.

Når alle resultater er opnået, gennemgåes de med Klienten. Vi taler om evt. sygdom og behandling, risikoen for helbredsmæssige problemer, klientens sundhedstilstand, rådgive om livsstilændringer samt orientere om konsekvensen af den fortsatte livsstil.

Vores Klienters gevinst ved helbredsundersøgelse er:​

 • At du får indsigt i din nuværende helbredsmæssige status
 • Du får orientering om fremtidig udvikling af evt. symptomer eller sygdom
 • Tidlig opsporing af sygdom, på et stadie hvor muligheden for helbredelse er størst
 • Igennem oplysning bliver du motiveret til livsstilændringer
 • Muligheden for at følge din helbredsmæssige status
 • Livsstilændringer giver fysisk og psykisk overskud
 • Vi hjælper dig til at engagere dig i din sundhed

​Der er selvfølgelig mulighed for at indgå en aftale om prisen, såfremt en virksomhed eller flere privat personer ønsker en fast aftale med Medica Pro StressCenter.

Udtalelser

Jeg har her før ferien afsluttet et stressforhandlingsforløb ved Medica Pro hos Mette i Odense.
Jeg var virkelig stressramt og havde ikke sovet ordentligt i næsten en måned så jeg var helt ude i tovene da jeg mødte ind på klinikken hos Medica Pro I Odense.

Her mødte jeg Mette som har været helt vildt dygtig til og få mig på rette spor igen. Jeg mødte den ro og forståelse og et meget kompetent forhandlingsforløb som gør at jeg er her hvor
jeg er i dag klar til at arbejde på fuld tid igen. Jeg fik Nada behandlinger og et fantastisk værktøj (Mindfulness) som jeg stadig søger tilbage til hvis jeg kan mærke der opstår problemer.
Det er virkelig Mettes skyld at jeg er så hurtig klar igen uden hendes hjælp og værktøjer havde jeg aldrig nået at blive så hurtig klar måske aldrig, så jeg kan på det varmeste anbefale Medica Pro. Center i Odense

Kaj Larsen

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet - lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her