Helbredsundersøgelse

Helbredsundersøgelse giver Tryghed til din som leder og din virksomhed

Tilbud om helbredsundersøgelse til konkurrencedygtige priser, vi har nemlig ingen fordyrende mellemled!!!

Selvom man i dag føler sig rask, er en helbredsundersøgelse en god investering i sit helbred,fordi man får klar besked om sin sundhedstilstand, så man i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får man rådgivning om, hvordan man kan holde sig sund og rask – uanset alder og fysiske tilstand.

​Med en tidlig indsats mod fx et for højt blodtryk eller en usund livsstil kan man at ændre sit liv, få en bedre hverdag og forebygge en evt. truende livstilssygdom.

​​

Hvorfor bruge MEDICA PRO Stresscenter til det:

 • Vores sundhedstilbud er baseret på bedste kvalitet og høj faglighed og vi har over 17 års lægeerfaring
 • Vi tilbyder en målrettet helbredsundersøgelse.
 • Mange danskere oplever desværre lang ventetid ved deres egen praktiserende læge, samt den ulempe at man kan blive set af forskellige læger og at nogle læger ikke tilbyder helbredsundersøgelser.
 • I MEDICA PRO Stresscenter varetages alle undersøgelser af speciallæger og specialuddannet personale med mange års erfaring indenfor forebyggelse og sundhed.
 • Vi tilbyder helbredsundersøgelse fordi forebyggelse er vigtigt og forbi mange sygdomme kan opdages før de giver symptomer. Derfor er det vigtigt at tænke på sit helbred når man trives og har det godt.

Vi anbefaler en helbredsundersøgelse hvis man kan svare ja til en af følgende udsagn:​

 • Er ryger eller tidl. ryger over 10 år
 • Over 1 år siden du har fået foretaget et helbredstjek
 • Hvis nogen i din familie har sukkersyge, blodtryksforhøjelse, forhøjet kolesterol
 • Hvis du har et stort arbejdspres
 • Er stresset
 • Har natarbejde
 • Er over 50 år.

​​

Fremgangsmåde

​MEDICA PRO Stresscenter kontaktes og vi aftaler hvor mange ansatte og hvilke undersøgelse der ønskes udført. Derefter får I tilsendt et spørgeskema pr mail. Skemaet skal returneres til os efter en aftalt tid. Når vi har analyseret spørgeskemaet kontakter vi Jer og aftaler tid og sted for helbredsundersøgelsen. Blodprøver og hjertediagram kan også foretages på Odense Universitetshospital. Vi kommer selvfølgelig gerne i virksomheden. Ydelsen er for virksomheden fradragsberettiget.

​Ved 1. konsultation gennemgåes spørgeskemaet, blodprøver og hjertediagram, der laves en grundig helbredsundersøgelse inkl undersøgelse af øjne, hjernen, evt lungefunktion, urinanalyse og evt ultralydscanning

​Vi tilbyder også ultralydscanning af det store blodkar, aorta, i maven. Sundhedsstyrelsen overvejer at indføre ultralyd screening af aorta. Mange mennesker går rundt med en udvidelse af aorta, som de ikke er bevidste om, fordi det ikke giver nogen symptomer, før det desværre kan være for sent.

Jeg er certificeret i ultralyd og tilbyder denne screening i klinikken eller i virksomheden.

Når alle resultater er opnået, vil Speciallægen tale med Klienten om evt. sygdom, risikoen for helbredsmæssige problemer, klientens sundhedstilstand, rådgive om livsstilændringer, orientere om konsekvensen af den fortsatte livsstil.

​Der aftales en opfølgende konsultation, og ofte flere…

​Virksomhedens gevinst ved helbredsundersøgelse er:

 • At Medarbejderen får indsigt i sin nuværende helbredsmæssige status og kan forebygge frem for at helbrede sygdom.
 • Glade og trygge medarbejdere.
 • Tidlig opsporing af sygdom, på et stadie hvor muligheden for helbredelse er størst
 • Igennem oplysning bliver medarbejderen motiveret til livsstilsændringer, der øger ens fysiske og psykiske overskud
 • Den positive effektivitet stiger, risici for fejl mindskes, produktiviteten øges og det kan se og måles på bundlinien.

​Der er selvfølgelig mulighed for at indgå en aftale om prisen,såfremt I ønsker en fast aftale med MEDICA PRO Stresscenter.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her