fbpx

Hvad er stress

Stress er de forandringer, der opstår i kroppen som følge af indre- eller ydre påvirkninger. Det er en biologisk reaktion, der på den korte bane er ufarligt og virksomt, men på den lange bane kan være skadeligt og farligt. 

Stress er den måde vores krop reagerer på, når den bliver udsat for én eller flere stressorer, som er ting eller hændelser der påvirker os meget. 

Det er individuelt, hvordan vi hver i sær reagere på stressorer og reaktionen kan afhænge af flere ting, bl.a. opvækst, tid, sårbarhed og hvad vi føler i stresssituationen.

Design uden navn-2

Hvordan påvirker stress kroppen

Stress påvirker kroppen både fysisk og psykisk. Typiske symptomer inkluderer hovedpine, dårlig søvn, nervøsitet, forhøjet blodtryk, mave-tarm-problemer, muskelspændinger, ændringer i vægt, depression, angst m.m. som vi oplever hos vores klienter. 

Disse kan på længere sigt udvikle sig til sygdomme i bevægeapparatet, altså sygdomme i muskler, sener, ledbånd og knogler. Stress kan desuden resultere i en forværring af kroniske sygdomme såsom astma, nældefeber, sukkersyge, migræne, mavesår, psoriasis, leddegigt, åreforkalkning, hjerneblødning, blodprop i hjertet og kræft.

Det hele menneske

Forandringer skal der til, og gennem vejledning og guidening, hjælper vi dig til at blive stressfri og forblive stressfri.

Hos Medica Pro StressCenter ser vi på det hele menneske. Vi tilbyder selvfølgelig behandling af stressrelaterede sygdomme og gener.

Tryk på linket herunder og

KONTAKT OS I DAG