Lægehjælp direkte på telefon eller online.

Der er mulighed for direkte dialog med speciallæge i almen medicin.

Når I har tilkøbt et koncept eller abonnement, står vi til rådighed dagligt kl 8-16, med råd, vejledning og stressbehandling.

Vi har selvfølgelig tavshedspligt. Alle oplysninger forbliver i klinikken således ingen andre sundhedsmyndigheder orienteres. (vigtig ift. forsikringer)

Læge hotline

Sygefravær, manglende trivsel, drypvis sygefravær eller stress. Der er mange årsager til medarbejderen kan blive syg eller påvirket så det har indvirkning på arbejdspræstationen.

Når hjælpen skal virke bedst muligt er det nødvendigt med en hurtig lægevurdering, så relevant behandling kan igangsættes og sygefravær mindskes.

Det kræver specialistviden at håndtere stress korrekt og hurtigt. Det sammen gælder for en lægevurdering, dette kræver også speciallæge i almen medicin, nemlig praktiserende læger.

Kender du en person der har stresssymptomer eller er stressramt, vi vil rigtig gerne hjælpe vedkommende videre og tilbage til et stressfrit liv.

Du kan henvende dig som leder i en virksomhed, som medarbejder i en virksomhed, eller som kollega til en stressramt.
Du kan også henvende dig anonymt.

Vi har selvfølgelig tavshedspligt. Alle oplysninger forbliver i klinikken således ingen andre sundhedsmyndigheder orienteres (vigtigt ift. forsikringer)

Efter indhentning af tilladelse fra ledelsen og/eller den stressramte, kontakter vi vedkommende der har brug for vores hjælp. Vi taler om situationen og mulighederne for hjælp.
Herefter kontakter vi ledelsen i den pågældende virksomhed, og orienterer om aktuelle problemstilling, muligheder for behandling samt aftaler.

KONCEPTET SKABER TRIVSEL, MINDRE SYGEFRAVÆR OG FOREBYGGER STRESS PÅ ARBEJDSPLADSEN.

VI HAR SKABT BEDRE TRIVSEL FOR FØLGENDE VIRKSOMHEDER: