fbpx

Lægehjælp direkte på telefon eller online.

Vi tilbyder muligheden for direkte kommunikation med en speciallæge i almen medicin, når I har købt vores koncept eller abonnement. Vi er til rådighed dagligt fra kl. 8-16 for at give jer råd, vejledning og stressbehandling.

Vi respekterer jeres privatliv og har tavshedspligt. Alle oplysninger forbliver fortrolige og vil ikke blive delt med andre sundhedsmyndigheder, hvilket er vigtigt i forhold til forsikringer.

Tøv ikke med at kontakte os i dag for mere information.

Lægehotline

Manglende trivsel, stress, sygefravær eller drypvis sygefravær kan påvirke en medarbejders præstation på arbejdspladsen. For at minimere sygefravær og sikre den bedst mulige behandling, er en lægevurdering nødvendig.

Specialistviden er påkrævet for at håndtere stress korrekt og hurtigt, herunder en lægevurdering af en praktiserende læge med speciallægeuddannelse i almen medicin.

Hvis du kender en person, der viser tegn på eller lider af stress, er vi her for at hjælpe. Vi er til rådighed for ledere, medarbejdere samt kolleger og vi tilbyder desuden anonyme henvendelser.

Vi har tavshedspligt og alle oplysninger forbliver i klinikken, så ingen sundhedsmyndigheder informeres (vigtigt i forhold til forsikringer). Efter tilladelse fra ledelsen og/eller den stressramte kontakter vi personen, taler om situationen og mulighederne for hjælp. Derefter kontakter vi ledelsen for at informere om problemstillingen og aftaler en plan for behandling.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser.