Læge og erhvervspsykolog hotline

Der er mulighed for direkte dialog med læge Mette Molberg eller erhvervspsykolog Simon Wilbrandt.
Når I har tilkøbt et koncept eller abonnement, står vi til rådighed dagligt kl 8-16, med råd, vejledning og stressbehandling.
Venligst kontakt for en uforpligtende og gratis samtale om vores ydelser.

Vi har selvfølgelig tavshedspligt. Alle oplysninger forbliver i klinikken således ingen andre sundhedsmyndigheder orienteres. (vigtig ift. forsikringer)

Læge og erhvervspsykolog hotline

Kender du en person der har stresssymptomer eller er stressramt, vi vil rigtig gerne hjælpe vedkommende videre og tilbage til et stressfrit liv.

Du kan henvende dig som leder i en virksomhed, som medarbejder i en virksomhed, eller som kollega til en stressramt.
Du kan også henvende dig anonymt.

Vi har selvfølgelig tavshedspligt. Alle oplysninger forbliver i klinikken således ingen andre sundhedsmyndigheder orienteres (vigtigt ift. forsikringer)

Efter indhentning af tilladelse fra ledelsen og/eller den stressramte, kontakter vi vedkommende der har brug for vores hjælp. Vi taler om situationen og mulighederne for hjælp.
Herefter kontakter vi ledelsen i den pågældende virksomhed, og orienterer om aktuelle problemstilling, muligheder for behandling samt aftaler.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her