fbpx

OM MEDICA PRO STRESSCENTER​

Medica Pro er grundlagt af Mette Molberg, som er speciallæge i almen medicin og er tidligere praktiserende læge samt stressspecialist. Hun har arbejdet med stressbehandling i over 10 år og har udviklet et forskningsbaseret stressbehandlingskoncept. Konceptet består af en omfattende behandlingsmanual, der inkluderer en grundig lægelig og psykologisk udredning, test, blodprøver samt selvudviklingsværktøjer. Det er udviklet med henblik på at hjælpe mennesker med at overvinde stress og opnå en bedre livskvalitet. Vi er stolte af at kunne sige, at vores koncept har en succesrate på 95% i forhold til at hjælpe vores klienter med at overvinde stress.
x-4960 copy (1)

Det er samme læge og terapeut der følger dig

Vi ønsker at udbrede vores stressbehandlingskoncept i hele Danmark og har derfor udviklet et samarbejdskoncept, hvor vi uddanner lægecertificerede stressspecialister i Medica Pro. I øjeblikket tilbyder vi behandling flere steder i Danmark.

I Medica Pro StressCenter tilbyder vi en professionel og helhedsorienteret stressbehandling, hvor al behandling er samlet under ét tag. Vores tilgang er forskningsbaseret, og vi behandler alle stresssymptomer og relaterede årsager og sygdomme, og hvis nødvendigt tilbyder vi medicinsk behandling.

Vi tilbyder et behandlingstilbud, som vi ved virker – uanset klientens symptomer, varighed og sværhedsgrad. Vores klienter er vores højeste prioritet, og vi tager os altid god tid til at yde en professionel og personlig behandling. Alle vores medarbejdere er specialister og holder sig løbende opdateret på den nyeste viden og behandling.

Vi er stolte af at kunne tilbyde stressramte et forskningsbaseret behandlingstilbud, hvor klienterne følges af den samme behandler hver gang. Endvidere tilbyder vi alle vores klienter et gratis helbredstjek inklusiv blodprøver og hjertekardiogram, når de indleder et behandlingsforløb hos os.

Mette Molberg
Stress specialist
Speciallæge Almen Medicin

Vent ikke med den professionelle behandling

Sværhedsgraden af stress stiger med varigheden af stresssymptomer og perioden, hvor du er stresset.

Det er vigtigt, at du vælger en kompetent og professionel stressbehandling fra starten, fordi du på den måde sikrer dig, du bliver vejledt korrekt, undgår forværring, længerevarende sygefravær og derved kan reducerer perioden med stress mest muligt.

Vælger du en ikke-professionel behandling, skal du være ekstra opmærksom du behandlerens kompetencer.

Hos Medica Pro er du i trygge og kompetente hænder.

Sådan arbejder vi

Det er altid den samme behandler der følger dig, og alle behandlere er stressspecialister.

Vores klienter kan bruge deres tid på at få det bedre, og skal ikke vente på tid ved egen læge, psykolog, massage, fysioterapi, kost og motions-vejledning, psykiater m.fl Medica Pro StressCenter tilbyder som den eneste private lægeklinik, AL stressbehandling samlet et sted.

Vi konsulterer ofte vores praktiserende læge for at få hjælp, herunder selvfølgelig en nærmere udredning af årsagen til stress. Indimellem ligger der en fysisk eller psykisk lidelse til grund for stresssymptomerne, og det er meget vigtigt, at dette diagnosticeres og behandles inden den egentlige stressbehandling påbegyndes. Grundet praktiserende læger er under et stadig stigende tidspres, kan det være svært at få tilstrækkelig tid til udredning, behandling og opfølgning.

I Medica Pro StressCenter tilbyder vi en grundig lægelig udredning, med blodprøver og hjertekardiagram. Vores behandling er forskningsbaseret, så vi ved hvad der virker. 

Vi følger dig indtil du er stressfri og i tiden fremover, alt efter dit behov, så du kan forblive stressfri.

Det giver tryghed at vide, at terapeuten, psykologen og lægen er 100 % tilstede.

Vi hjælper og guider dig, så du kan bruge din energi til at få det bedre. Under stressbehandlingen, kan der komme andre symptomer eller sygdom frem, det tager vi selvfølgelig også hånd om. Indimellem ser vi, at netop de ting der kommer frem under stressbehandlingen, kan være nogle dybereliggende årsager til stress og måske ting der ikke tidligere er blevet talt om. De dybereliggende årsager kan også være grunden til, at man ikke selv kunne komme af med sin stress.

I Medica Pro StressCenter tager vi hånd om alle årsager til stress, vi tænker længere, så vi kan hjælpe dig.

Hos os, er der altid god tid til samtalerne. Du er i trygge hænder, fordi vi ved, at tryghed er essentielt for mennesker, der er ramt af stress.

Behandlingen er, som al anden terapi og behandling vi tilbyder, gennemprøvet og evidensbaseret.

Vi ved det virker idet mange før dig har gennemført behandlingen med et stressfrit resultat.

Vi har selvfølgelig tavshedspligt.