fbpx

Stresspolitik i virksomheden

Et vigtigt værktøj til effektiv håndtering af stress er, at virksomheden har en fornuftig og funktionel stresspolitik.

En sådan omhandler konkrete anvisninger og giver såvel ledelse som medarbejder sikkerhed for, at alle ved hvordan de skal forholde sig og at der hurtigt kan igangsættes håndtering af situation og behandling.

Des bedre en politik virker, dets hurtigere vil den som oplever stresssymptomer fortælle om det, des hurtigere afværges en situation.

Det handler ikke alene om håndtering af den stressede medarbejder, men også om det mulige samarbejde, om arbejdsmiljø og opnåelse af den åbne dialog.

​Også i det helt tidlige forløb bør politikken sikre, at den rigtige hjælp er indenfor rækkevidde.

Den er beskrevet i jeres politik og kan hurtigt sættes i gang.​​

MEDICA Pro StressCenter tilbyder en sikker og tilpasset stresspolitik.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her