fbpx

Psykoterapi & Coaching – 20 års erfaring med udvikling i teori og praksis for private og virksomheder.

Fynbo årgang 1966. Jeg har en socialfaglig uddannelse med speciale i psykologi. 4-årig integrativ psykoterapeutisk uddannelse, ICI coach uddannelse, stress coach og mentaltræner, kognitiv mindfulness instruktør uddannelse, master class i psykologi, certificeret stresscoach ambassadør, Medica Pro stressterapeut og naturterapeut.

Coachingen skaber en naturlig kobling til terapien, her forbindes fortid, nutid og fremtid med fremadrettede og styrkebaserede metoder. Mentaltræning og mindfulness MBCT og MBSR, betyder at der kan skabes ro, dybde og integrering for varig forandring.

For mig er det essentielt, at møde mine kunder og klienter med et åbent og tillidsskabende mindset, – det vigtigste fundament for positivt samarbejde og udvikling.

Jeg er empatisk, rummelig og åbensindet og møder mennesker der hvor de er og jeg siges at være “skarp med runde hjørner”.

Jeg anser livet som en proces, som altid forandres og er foranderlig.

Valget af og fordybelsen i den psykologiske såvel som den mere coachende del af mine uddannelser, samt 20 års erfaringsgrundlag betyder, at jeg idag er i besiddelse af nogle faglige og personlige kompetencer, som jeg med stor glæde tilbyder mine kunder, kursister og klienter.

VÆREN, VIDEN & KOMPETENCE, ER NØGLEORD I MIT VIRKE