fbpx

Trivselsundersøgelse digitalt og in-person

Få et hurtigt overblik over medarbejdernes trivsel og trængende indsatsområder med Medica Pro’s trivselsundersøgelse – både digitalt og in-person.

Resultaterne og vores vejledning giver jer mulighed for at handle i tide samt forhindre mistrivsel og stress blandt medarbejdere.
Opdag mistrivsel i tide og undgå omkostningerne ved at hjælpe en sygemeldt medarbejder.

Kontakt os i dag for mere information.

Digital og in-person Trivselsundersøgelse

Formålet med undersøgelsen er at udvikle virksomheden i den rigtige retning, sikre medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø samt spotte mistrivsel og stress i tide.

Vores digitale trivselsundersøgelse kan bruges flere gange årligt og er tilgængelig via vores app. Resultaterne bliver visualiseret på et dashboard, som giver et sikkert og brugbart overblik. Undersøgelsen er fokuseret på mental sundhed, trivsel og stress. Den går i dybden med undersøgelsen for at sikre et fyldestgørende og validt resultat.

Vi kan tilpasse undersøgelsen til præcis din virksomheds behov og udfordringer, og vi kan supplere den digitale undersøgelse med in-person interviews efter behov.

Efter få dage modtager du resultatet af undersøgelsen, og vi tilbyder et oplæg om kommunikation og den gode dialog mellem ledelse og medarbejder. Vi kan hjælpe ledelsen med at håndtere samtaler med de medarbejdere, der oplever symptomer på stress eller andre udfordringer. Vores mål er at faciliterer forandring, bedre trivsel, større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt Medica Pro StressCenter på kontakt@medicapro.dk, hvis I ønsker mere information, en afklarende samtale eller et informationsmøde. Vi ser frem til at hjælpe jer med at forbedre jeres virksomheds trivsel og arbejdsmiljø.

Digital STRESSPOLITIk

En effektiv måde at håndtere stress på i virksomheden er at have en velfungerende og opdateret stresspolitik. Hos Medica Pro tilbyder vi en stresspolitik skabelon, som er tilgængelig i vores Digitale Sundhedsapp. Denne kan tilpasses virksomhedens behov og gøres til jeres egen.

En god stresspolitik indeholder klare retningslinjer og informationer, så både ledere og medarbejdere ved, hvordan de skal agere i tilfælde af stress og hvem de skal henvende sig til. Dette sikrer en hurtig håndtering af situationen og forebygger eskalering.

Det er ikke kun vigtigt at håndtere den stressede medarbejder, men også at fremme samarbejdet, arbejdsmiljøet og den åbne dialog omkring stress.

Kontakt Medica Pro for at aftale et informationsmøde om vores digitale stresspolitik.