Trivselsundersøgelse

Bliv klogere på trivslen i Din virksomhed.

Lad os lave en trivselsundersøgelse for Jer, nemt hurtigt og billigt. I får et hurtigt overblik og indsigt i evt. trængende indsats/arbejds-områder. Så har I muligheden for at handle i tide, og forhindre mistrivsel og stressede medarbejdere.

Det er langt billigere for virksomheden at opdage mistrivsel i tide, og ændre arbejdsvilkår end at skulle hjælpe en sygemeldt medarbejder.

Vi måler for at udvikle

Vi måler ikke for at måle. Vi gør det for at udvikle.

Hos Medica Pro StressCenter opfatter vi medarbejderundersøgelser som et udviklingsværktøj. Gennem en grundig og professionel undersøgelse skal din organisation således nå frem til en konkret forståelse af, hvad der motiverer jeres medarbejdere til at yde deres bedste for virksomheden.

Vi kan tilpasse vores undersøgelse til præcis din virksomheds behov og udfordringer også hvis der ønskes særligt fokus på en ny opgave/produkt/ændret arbejdsfunktioner mm. Nye tiltag på arbejdspladsen er for medarbejderen ofte en udfordring. Med vores hjælp bliver det muligt at vurderer hvor stor en indvirkning forandringen har på medarbejderen. Det er her de begyndende stress symptomer kan opdages i tide.

Du får resultatet af undersøgelsen efter få dage. Med vores hjælp er der lagt op til dialog. Vi tilbyder et oplæg om kommunikation, den gode dialog, der primært omhandler samtalen mellem ledelse og medarbejder. Vi hjælper ledelsen på vej til at håndtere samtalen med sin medarbejder med fx stresssymptomer. En samtale mange ledere ikke føler sig klædt på til. Med indføringen af den gode dialog, bliver det nemmere at tage “den svære samtale”, faciliterer forandring, bedre trivsel, opnå større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt Medica Pro StressCenter for en nærmere afklarende samtale eller aftale om informationsmøde

Skriv til kontakt@medicapro.dk hvis I ønsker mere information

KONCEPTET SKABER TRIVSEL, MINDRE SYGEFRAVÆR OG FOREBYGGER STRESS PÅ ARBEJDSPLADSEN.

VI HAR SKABT BEDRE TRIVSEL FOR FØLGENDE VIRKSOMHEDER: