fbpx

Trivselsundersøgelse

Bliv klogere på trivslen i Din virksomhed.

Lad os lave en trivselsundersøgelse for Jer, nemt hurtigt og billigt. I får et hurtigt overblik og indsigt i evt. trængende indsats/arbejds-områder. Så har I muligheden for at handle i tide, og forhindre mistrivsel og stressede medarbejdere. Det er langt billigere for virksomheden at opdage mistrivsel i tide, og ændre arbejdsvilkår end at skulle hjælpe en sygemeldt medarbejder.

Vi måler ikke for at måle. Vi gør det for at udvikle.

Hos Medica Pro StressCenter opfatter vi medarbejderundersøgelser som et udviklingsværktøj. Gennem en grundig og professionel undersøgelse skal din organisation således nå frem til en konkret forståelse af, hvad der motiverer jeres medarbejdere til at yde deres bedste for virksomheden.

Vi kan tilpasse vores undersøgelse til præcis din virksomheds behov og udfordringer også hvis der ønskes særligt fokus på en ny opgave/produkt/ændret arbejdsfunktioner mm. Nye tiltag på arbejdspladsen er for medarbejderen ofte en udfordring. Med vores hjælp bliver det muligt at vurderer hvor stor en indvirkning forandringen har på medarbejderen. Det er her de begyndende stress symptomer kan opdages i tide.

Du får resultatet af undersøgelsen efter få dage. Med vores hjælp er der lagt op til dialog. Vi tilbyder et oplæg om kommunikation, den gode dialog, der primært omhandler samtalen mellem ledelse og medarbejder. Vi hjælper ledelsen på vej til at håndtere samtalen med sin medarbejder med fx stresssymptomer. En samtale mange ledere ikke føler sig klædt på til. Med indføringen af den gode dialog, bliver det nemmere at tage “den svære samtale”, faciliterer forandring, bedre trivsel, opnå større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt Medica Pro StressCenter for en nærmere afklarende samtale eller aftale om informationsmøde

Skriv til kontakt@medicapro.dk hvis I ønsker mere information

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her