Trivselsundersøgelse digitalt og in-person

Bliv klogere på trivslen i virksomheden – det betaler sig at forebygge mistrivsel og stress.

Medica Pro trivselsundersøgelse er for Jer, der ønsker et hurtigt validt overblik og indsigt i medarbejdernes trivsel og mulige trængende indsats/arbejds-områder. Resultaterne og vores vejledning giver jer muligheden for, at handle i tide, og forhindre mistrivsel og stressede medarbejdere.

Det er langt billigere for virksomheden at opdage mistrivsel i tide, og ændre arbejdsvilkår end at skulle hjælpe en sygemeldt medarbejder.

Digital og in-person Trivselsundersøgelse - Next Level

Vi udfører trivselsundersøgelse for at udvikle virksomheden i den rigtige retning, sikre medarbejderne det bedste arbejdsmiljø, spotte mistrivsel og stress i tide. 

Vi tilbyder en digital trivselsundersøgelse i Appen, der kan bruges flere gange årligt. Den er nem tilgængelig, giver et sikkert og brugbart overblik visualiseret på et dashboard. Den digitale undersøgelse kan tilpasses og der kan suppleres med in-person interview efter behov. 

Trivselsundersøgelsen er specifik undersøgende på mental sundhed, trivsel og stress, og går i dybden således virksomheden sikres et fyldestgørende og validt resultat.

Hos Medica Pro StressCenter opfatter vi medarbejderundersøgelser som et udviklingsværktøj. Gennem en grundig og professionel undersøgelse skal din organisation således nå frem til en konkret forståelse af, hvad der motiverer jeres medarbejdere til at yde deres bedste for virksomheden.

Vi kan tilpasse vores undersøgelse til præcis din virksomheds behov og udfordringer også hvis der ønskes særligt fokus på en ny opgave/produkt/ændret arbejdsfunktioner mm. Nye tiltag på arbejdspladsen er for medarbejderen ofte en udfordring. Med vores hjælp bliver det muligt at vurderer hvor stor en indvirkning forandringen har på medarbejderen. Det er her de begyndende stress symptomer kan opdages i tide.

Du får resultatet af undersøgelsen efter få dage. Med vores hjælp er der lagt op til dialog. Vi tilbyder et oplæg om kommunikation, den gode dialog, der primært omhandler samtalen mellem ledelse og medarbejder. Vi hjælper ledelsen på vej til at håndtere samtalen med sin medarbejder med fx stresssymptomer. En samtale mange ledere ikke føler sig klædt på til. Med indføringen af den gode dialog, bliver det nemmere at tage “den svære samtale”, faciliterer forandring, bedre trivsel, opnå større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt Medica Pro StressCenter for en nærmere afklarende samtale eller aftale om informationsmøde

Skriv til kontakt@medicapro.dk hvis I ønsker mere information

Digital STRESSPOLITIk - next level

 

Et vigtigt værktøj til effektiv håndtering af stress er, at virksomheden har en virksom, opdateret og funktionel stresspolitik.

Vi har udviklet en stresspolitik skabelon, der ligger tilgængelig i Appen. Virksomheden kan med få tilpasninger gøre stresspolitikken til deres egen. 

Stresspolitikken giver konkrete anvisninger og information således ledelse såvel som medarbejdere får sikkerhed for, at alle ved, hvordan de skal forholde sig og til hvem og hvornår. Derved sikres en hurtigt håndtering af situationen.

Des bedre en politik virker, dets hurtigere vil den som oplever stresssymptomer fortælle om det, des hurtigere afværges en situation.

Det handler ikke alene om håndtering af den stressede medarbejder, men også om det mulige samarbejde, om arbejdsmiljø og opnåelse af den åbne dialog omkring situationen.

Medica Pro tilbyder en sikker og tilpasset stresspolitik.

Kontakt Medica Pro for en aftale om et informationsmøde om vores digitale stresspolitik

KONCEPTET SKABER TRIVSEL, MINDRE SYGEFRAVÆR OG FOREBYGGER STRESS PÅ ARBEJDSPLADSEN.

VI HAR SKABT BEDRE TRIVSEL FOR FØLGENDE VIRKSOMHEDER: