fbpx

Stress skal behandles i tide

Opdages stress for sent, kan det få alvorlige konsekvenser for den enkelte medarbejder og samtidig koste virksomheden dyrt.

Chefpsykolog Kurt Kørner fra Danfoss oplyser, at hvis en ansat med en månedsløn på 20.000 kr. brænder ud i løbet af 6 måneder og forlader virksomheden koster det virksomheden 1.091.000 kroner. Mens det koster virksomheden 4.000.000 kroner, hvis en leder med en månedsløn på 55.000 kr. brænder ud i løbet af 6 måneder og forlader virksomheden.

Stress er dyrt, har vi råd til at lukke øjnene?

Alle taler om det, alle har en mening om det, men alt for få virksomheder arbejder seriøst med stress og trivsel.

Fakta er, at der ofte ikke handles i tide, fordi det er svært at spotte stress og den svære samtale for ledelsen er for svær. Medarbejderen har svært ved at erkende sine problemer både overfor sig selv og for sin leder. Så medarbejderen vil kæmpe videre  og forsøge selv at løse sine udfordringer, hvilket ofte kun forværrer stressen.

Erfaringen viser, at man oftest ikke selv kan håndtere stresssymptomerne og jo længere tid man har været stressramt, jo sværre er det at få det bedre og risikoen for sygefravær stiger.

Resultatet bliver en sygemeldt medarbejder. Det koster virksomheden dyrt. Stress i virksomheden giver et psykisk negativt arbejdsmiljø, der bevirker stress kan brede sig som ringe i vandet til de andre medarbejdere.

Forebyggelse og tidlig indsats overfor de begyndende stresssymptomer betaler sig.​

Man får bedre trivsel, øget produktivitet og bedre bundlinje.

Er skaden sket og medarbejderen har fået stresssymptomer eller er blevet sygemeldt, kan en målrettet, gennemtestet stressbehandling få medarbejderen planmæssigt og stabilt tilbage på arbejdspladsen, indenfor 3-4 uger.

Det tilbyder vi

  •  Her får du højeste kvalitet og direkte kontakt til læge/psykolog, uden ventetid. Det giver tryghed.
  • Ledelsen, medarbejdere og kollegaen kan kontakte os direkte, vi hjælper Jer videre i processen.
  • Vi opdager stress og anden sygdom i tide.
  • Med den rigtige hjælp, fra starten, er den sygemeldte stressramte medarbejder tilbage på arbejdspladsen indenfor 4 uger
  • Vi undersøger din virksomheds trivsel og stressniveau, kan individuelt tilpasses.
  • Vores program for forebyggelse kan både mærkes, måles og ses.
  • Vi er resultatorienterede, har mange års erfaring og garanterer lavere stressniveau i din virksomhed.
  • Vores behandling øger arbejdsglæden, den positive effektivitet, produktiviteten og jeres bundlinie.
  • Workshops, foredrag, undervisning og kurser.

Den sikreste og mest kompetente vej til et sundere stressfrit liv både privat og på arbejdspladsen.
Vi har over 10 års erfaring med stressbehandling, derfor garanterer vi behandlingseffekt.

Vores team

I klinikken kan du møde

Rikke Møller
Rikke Møller
Masterclass stressbehandler & mentalcoach

rikke@medicapro.dk
Læs mere her >
Mette Molberg
Mette Molberg
CEO, Speciallæge, stressspecialist, Mindfulnessinstruktør NADA-akupunktør

mette@medicapro.dk
Lina Meier
Lina Meier
Stressspecialist, stressterapeut, mindfulnessinstruktør, SSA

lina@medicapro.dk
Lilli Hangaard
Lilli Hangaard
ICI stress management coach, erhvervscoach, stressterapeut, mindfulness instruktør og erhvervskonsulent

lilli@medicapro.dk
Jeppe Schultz
Jeppe Schultz
Erhvervspsykolog
Trine Hyldgaard
Trine Hyldgaard
Yogainstruktør
Simon Wilbrandt
Simon Wilbrandt
Erhvervspsykolog
Kirsten Andersen
Kirsten Andersen
Aut. Psykolog
Marianne Bisberg Hansen
Marianne Bisberg Hansen
Karriererådgiver

Udtalelser

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet - lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her