fbpx

Vores ydelser til virksomheden

Vi har forskellige ydelser afhængig af jeres behov. Vi tilbyder følgende:

Stressforebyggelse, behandling af medarbejderen med stresssymptomer, behandling af medarbejderen med stress og evt. er sygemeldt. Workshops og helbredsundersøgelser

Forebyggelse og rådgivning:

Klippekort 5 timer
Stressforedrag i virksomheden, orientering til medarbejderen om vores koncept. Mulighed for samtale med læge, psykolog eller terapeut i 5 timer, enten i virksomheden, i klinikken, pr. tlf. eller over skype


Klippekort 10 timer
Som koncept 1 samt undersøgelse af trivslen i virksomheden. Læge og psykolog hotline, der er afsat 10 timer til vejledning/ behandling.


Workshops og Foredrag
Foredrag om stress og workshop hvor den enkelte medarbejder inddrages og arbejde i grupper. Styrker sammenholdet, øger trivslen og mindsker sygefravær.


Helbredsundersøgelser
Vi tilbyder grundige helbredsundersøgelser inkl. blodprøver, samtale om resultatet og rådgivning

Behandling:

Medarbejderen med stress symptomer
Medica Pro StressCenter kontaktes hurtigst muligt af enten ledelse, kollega eller stressramte selv. Vi taler situationen igennem og kontakter ledelsen med et konkret behandlingstilbud. Vi tager den svære samtale med den stressramte, det fremmer dialogen på arbejdspladsen


Stressbehandling til den sygemeldte
Gennemprøvet behandlingstilbud til den stressramte. Vi får medarbejderen tilbage på arbejdspladsen efter 4 uger.

Efter klippekort, vil det naturlige valg være at vælge en abonnementløsning.

  • ​ Dette vil virksomheden vælge, fordi de ønsker at sikre deres medarbejdere et gennemprøvet stresskoncept, som vi garanterer virker.
  • Vores koncept giver medarbejdere med større overskud, mere effektivitet og det kan både ses og måles, også på bundlinjen.
  • Vi hjælper virksomheden med stressforebyggelse.
  • Vi hjælper virksomheden med at opdage stress og anden sygdom hos medarbejderen, i tide, hvilket er helt afgørende for behandlingseffekten
  • Vi giver ledelsen og medarbejderen mulighed for løbende sparring/ behandling og vejledning ved læge, psykolog og terapeutAbonnement:

Basis
Der afsættes 5 timer/mdr. til samtale/vejledning eller behandling ved læge eller psykolog. Det kan foregår i virksomheden, i klinikken, pr. tlf. eller over skype


Premium
Der er afsat 20 timer/mdr til samtale/behandling eller vejledning ved læge eller psykolog. Vi laver løbende trivselundersøgelse i virksomheden for således at kunne opdage stress og anden sygdom tidligt, hvilket er det vigtigste ift. nedbringe sygefravær, undgå sygemelding og øge trivslen på arbejdspladsen.

Udtalelser

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet - lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her