fbpx

Vores ydelser til virksomheden

Vi har forskellige ydelser afhængig af jeres behov. Vi tilbyder følgende:

Stressforebyggelse, behandling af medarbejderen med stresssymptomer, behandling af medarbejderen med stress og evt. er sygemeldt. Workshops og helbredsundersøgelser

Abonnement:

Ønsker I at vælge et samarbejde med Medica Pro, fordi I vil øge trivselen, skabe positiv effektivitet og styrke Jeres medarbejdere, er der 3 forskellige abonnementer.

I alle abonnementer indgår:

Telefonisk support, førstehjælps værktøjskasse, spotte stress værktøjet.

Basis

 • Der afsættes 2 timer/mdr. til samtale/vejledning

Premium

 • Der er afsat 5 timer/mdr til samtale/behandling eller vejledning.
 • Kontakten er uvisiteret, dvs. medarbejderen kan kontakte Medica Pro uden ledelsens “direkte” godkendelse, idet vi har aftalt rammen for kontakt og ydelser med ledelsen. Dette giver mulighed for at kunne håndtere stresssymptomer tidligt samt afhjælpe personlige udfordringer.

Premium PLUS

 • Der er afsat 10 timer/mdr til samtale/behandling eller vejledning.
 • Kontakten er uvisiteret, dvs. medarbejderen kan kontakte Medica Pro uden ledelsens “direkte” godkendelse, idet vi har aftalt rammen for kontakt og ydelser med ledelsen. Dette giver mulighed for at kunne håndtere stresssymptomer tidligt samt afhjælpe personlige udfordringer.
 • Mulighed for fast fremmøde i virksomheden, 1/2 dag pr. mdr.
 • Lægekonsulent support.
 • Erhvervspsykolog support.

 

Klippekort

Kan bruges til en opstart i samarbejdet, eller tilkøbes til abonnement, hvis der er brug for yderligere timer.

Klippekort 5 timer / 10 timer


Stressmentor Uddannelsen

Vi klæder din medarbejder på til at kunne hjælpe kollegaer med at håndtere stress tidligt og effektivt.                                                                                                                                                                                                                                                      Vi giver dem viden om stress, hvordan man spotter stress, og uddanner dem til at kunne vejlede og rådgive pressede og stressede medarbejdere.

Workshops og Foredrag

Foredrag om stress og workshop hvor den enkelte medarbejder inddrages og arbejder i grupper. Styrker sammenholdet, øger trivslen og mindsker sygefravær.

Retreat/Kursus

Ønsker du at tilbyde din medarbejder et luksus ophold med 2 overnatninger med fuld forplejning samt afslapning, massage, restitution, samt  afhjælpning af stressrelaterede belastninger/sygdom samt viden om og personlig forebyggelse af stress


Helbredstjek

Vi tilbyder grundige helbredstjek inkl. blodprøver, samtale om resultatet, rådgivning og opfølgning.

Behandling:

Medarbejderen der er presset eller har stress symptomer
Medica Pro StressCenter kontaktes hurtigst muligt af enten ledelse, kollegaen eller den stressramte selv. Vi taler situationen igennem og kontakter evt. ledelsen med et konkret behandlingstilbud. Jo tidligere vi bliver kontaktet, jo bedre for både den ramte medarbejder og virksomheden.

Stressbehandling til den sygemeldte
Gennemprøvet behandlingstilbud til den stressramte. Vi får medarbejderen tilbage på arbejdspladsen efter 4 uger.

Medica Pro kan hjælpe med.

 • Vores koncept giver medarbejdere et større overskud og bedre balance mellem arbejdsliv og fritid, der skabes en positiv effektivitet og medarbejderen bliver innovativ og styrkes. Det kan både ses og måles, også på bundlinjen.
 • Vi hjælper virksomheden med stressforebyggelse.
 • Vi uddanner Jeres personale, så I står stærkere i udfordringer både personlige og erhvervsmæssige.
 • Vi hjælper virksomheden med at opdage stress og anden sygdom hos medarbejderen, i tide, hvilket er helt afgørende for behandlingseffekten
 • Vi giver ledelsen og medarbejderen mulighed for løbende sparring/ behandling og vejledning ved læge, psykolog og terapeut


Udtalelser

Jeg har her før ferien afsluttet et stressforhandlingsforløb ved Medica Pro hos Mette i Odense.
Jeg var virkelig stressramt og havde ikke sovet ordentligt i næsten en måned så jeg var helt ude i tovene da jeg mødte ind på klinikken hos Medica Pro I Odense.

Her mødte jeg Mette som har været helt vildt dygtig til og få mig på rette spor igen. Jeg mødte den ro og forståelse og et meget kompetent forhandlingsforløb som gør at jeg er her hvor
jeg er i dag klar til at arbejde på fuld tid igen. Jeg fik Nada behandlinger og et fantastisk værktøj (Mindfulness) som jeg stadig søger tilbage til hvis jeg kan mærke der opstår problemer.
Det er virkelig Mettes skyld at jeg er så hurtig klar igen uden hendes hjælp og værktøjer havde jeg aldrig nået at blive så hurtig klar måske aldrig, så jeg kan på det varmeste anbefale Medica Pro. Center i Odense

Kaj Larsen

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet - lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her