fbpx

Workshops og foredrag

Forebyggelse af stress og anden sygdom er vigtigt i virksomheder og privatlivet.

Medica Pro StressCenter tilbyder foredrag og workshop. Foredrag om stress, der informeres om de begyndende stresssymptomer, råd og redskaber til håndtering, orienterer om vigtigheden af en tidlig indsats.

Workshop er mere praktisk orienteret end et foredrag. I får den samme viden som ved et foredrag, foruden at vi arbejder konstruktivt med aktuelle stressproblemstillinger i virksomheden.

Der arbejdes med tingene, hvilket giver en større indsigt og ikke mindst proaktive løsninger til at fjerne noget af dagligdagens stress.

Der er mulighed for at bestille et fuldt arrangement på fx. 5 timer. I en workshop inddrages deltagerne og arbejder i mindre grupper med relevante aftalte problemstillinger.

Dette medvirker til at skabe mere overblik, ro og omstillingsparathed i en virksomhed som fx. står overfor en forandringsproces eller ønsker optimering af arbejdsgange.

Det styrker samarbejdet positivt i virksomheden, når Medica Pro StressCenter hjælper med faciliteringen af de ønskede mål.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her