fbpx

Medica pro for erhverv

Unikt koncept til arbejdspladser

Jeg er Mette Molberg, speciallæge i almen medicin, ekspert i trivsel på arbejdspladsen samt forebyggelse og behandling af stress. Mit mål som erhvervslæge er at hjælpe virksomheder med at skabe en sund, produktiv og bæredygtig arbejdsplads. Jeg har dedikeret mere end 10 år til at hjælpe mennesker med at håndtere og behandle stress, og jeg er stolt af at have udviklet et unikt forskningsbaseret digitalt og personligt stressbehandlingskoncept.

Det digitale koncept kan hjælpe endnu flere rettidigt, behovsorienteret, hurtigt og effektivt samtidig med det stadig er individuelt tilpasset og personligt.

Den personlige behandling er detaljeret og holistisk. Den omfatter grundig lægelig samt psykologisk udredning, flere test, blodprøver og selvudviklingsværktøjer. Jeg har set, hvordan dette koncept har hjulpet mange klienter med at overvinde stress og forbedre deres livskvalitet.

Jeg forstår, at stress kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes sundhed og virksomhedernes bundlinje, hvorfor det er min passion at hjælpe disse med at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og performer bedre. Jeg er taknemmelig for muligheden for at dele min ekspertise og erfaring med virksomheder, der ønsker at investere i deres medarbejdere.

Mette - Erhverv

Unikt og forskningsbaseret stressbehandlingskoncept,
der viser en succesrate
hos medarbejdere på

95%

Individualiseret intensiv behandling,
der styrker din medarbejders
trivsel og sikrer tilbagevenden
på arbejdspladsen inden for

5-6 uger

Vores beregninger viser,
at en leder, der vælger et
forløb hos Medica Pro, kan
spare virksomheden op til

500.000 kr

Stress håndtering til ledere og medarbejdere

Trivselsmåling

Leder coaching

Digitalsundhedsordning

Forebyggelse af stress

Blended Care

10 udfordringer som Medica Pro kan hjælpe dig med

Kom styrket, hurtigt og positivt tilbage fra en periode med stress

Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at fastholde deres medarbejdere, fremstå som bæredygtige arbejdspladser og prioritere deres økonomiske ressourcer på en måde, der undgår menneskelige belastninger. Vi er proaktive i vores tilgang og vi tilbyder hjælp til stressramte medarbejdere, så de kan komme styrket, hurtigt og positivt gennem en periode med stress.

Vores unikke samt evidensbaserede koncept er designet til at skabe trivsel, mindske sygefravær og forebygge stress. Vi samarbejder med ledelsen i virksomheden, skaber en åben dialog samt vejleder om håndtering af den stress ramte medarbejder både før, under og i processen tilbage til arbejdspladsen. Vores digitale koncept øger effektiviteten af behandlingen markant.