fbpx

Unikt koncept, måske en unik mulighed for dig?

Medica Pro StressCenter tilbyder sundhedsfaglige, pædagoger eller andre med interesse for stressterapi, at få muligheden for at blive franchisetager.

Vi arbejder på at udvikle vores netværk af stressbehandlere til at blive Danmarks bedste stressterapeuter, alle franchisetagere gennemgår en uddannelse i Medica Pro StressCenter og vil blive eksamineret og lægecertificeret.

Info om

MASTERCLASS I STRESSBEHANDLING og  FRANCHISEKONCEPTET MEDICA PRO

Der er et kraftigt stigende behov for kvalificerede professionelle stressbehandlere:

 • Hvor der står læge, psykolog samt et StressCenter bag.
 • Stressbehandlere der arbejder sammen i et netværk med fagpersoner der kan udrede, vejlede og behandle.
 • Hvor der er faglig sparring og hjælp at hente
 • Hvor du kan føle dig tryg når du står på egne ben i din egen klinik

Stressbehandlingen SKAL løftes til et højere niveau, end vi ser det i dag.

Vi skal have respekt for stresstilstanden, fordi det kan have alvorlige konsekvenser, hvis tilstanden ikke håndteres korrekt fra starten, utilstrækkeligt eller klienten ikke bliver lægelig udredt.

Vi skal kunne tilbyde stressramte den rigtige behandling, og når de og virksomhederne ved det, vil de også gerne betale for det!

Har du et ønske om:

 • at blive selvstændig med egen klinik,
 • selv kunne bestemme din arbejdsdag
 • bestemme dine arbejdstider
 • kunne holde fri uden at spørge nogen
 • at prioritere dig, din familie, din fritid
 • få det liv du drømmer om
 • arbejde med mennesker der virkelig har brug for din hjælp og værdsætter din ekspertise.

Så er du måske allerede på rette vej, når du læser her…

Vi kan tilbyde dig:

 • at blive en del af et seriøst netværk hvor Medica Pro’s læge og StressCenter står bag
 • samtidig få den bedste uddannelse masterclass for stressbehandlere
 • muligheden for at blive franchisetager hvor du bliver certificeret i Medica Pro’s forskningsbaserede behandlingskoncept
 • kan tilbyde stressbehandling ud fra vores konceptet og derudover dagligt kan samarbejde med læge og StressCenter.

Du opnår den bredeste vifte af kompetencer indenfor stressvidenskaben og få viden om hvilke teknikker og værktøjer der kan afhjælpe stress. Derudover får du viden om ledsagesygdomme fx angst og depression samt den medicinske behandling.

I samarbejde med lægen i Medica Pro vurderes og diagnosticeres dine egne klienter og behandlingsplanen vedtages i fællesskab. Du kan som terapeut derfor tilbyde lægelig udredning, blodprøver og hjertediagram ved lægen i Medica Pro. Du lærer at formidle viden videre og opnår viden om lægevidenskaben bag stress, udredningen, blodprøver og ledsagesygdomme samt medicinsk behandling.

Med denne masterclass for stressbehandlere opnås den mest kompetente viden indenfor ALT vedr. stress.

Som franchisetager er der desuden dagligt mulighed for at få sparring, hjælp eller råd fra læge og fra StressCenteret hvor der sidder psykolog og flere andre specialister.

Hos os er klienten, kollegaen eller virksomheden, ikke i tvivl om vores viden og kompetencer, hvilket skaber flere seriøse henvendelser og potentielle kunder.

Hos os er du også i trygge hænder, fordi vi følger dig gennem din uddannelse og eksamen så vi sikrer os, at vi får uddannet stresseksperter til vores netværk der besidder viden på højeste plan (planet over en coach eller vejleder)

Masterclass:

Vores masterclass består af 7 undervisningsdage i Medica Pro StressCenter, en eksamen, telefonmøder og certificering.

Efterfølgende bliver du en del af netværket Medica Pro, hvor vi bl.a. flere gange årligt mødes, udveksler erfaring, vedligeholder vores viden, opdateres og får mulighed for at opkvalificere sig til at kunne varetage flere kundetyper.

Masterclass i stressbehandling giver dig viden om den videnskabelige bio-psyko-sociale stress-model. Desuden bringer vi nyeste forskning ind i undervisningen.

 

Nedenstående er et overblik over uddannelsesdagene:

Dag 1. Velkommen. Basisviden om stress. Biologi. Hjernen. Hormoner. Årsager. Stressudviklingen

Dag 2. Traumer. Opvækst. Copingstrategier. Samtaleterapi og øvelser. Psykologiske værktøjer

Dag 3. Viden om stress på et højere plan, reaktionsmønstre, skam, kontrol, selvværd, værdier

Dag 4. Mindfulness, yoga. Teori og øvelser. Energistyring.

Dag 5. Personlighedstræk og personlighedsforstyrrelser. Indflydelse. Spotte stress. Psykologisk sikkerhed.

Dag 6. Differentialdiagnostik. Angst. Depression. Medicinsk behandling. Søvn.

Dag 7. Behandlingskonceptet, blodprøver, hjertediagram, viden formidling værktøjer og teknikker.

 

Deltager: coach, pædagoger, terapeuter, fysioterapeut, sygeplejersker, assistenter, SSH og andre sundhedsfaglige uddannede. Er du ikke sundhedsfaglig, tøv ikke, det er fortsat muligt efter individuel vurdering.

Tid og sted.

Næste hold 3 starter fredag d. 1 maj 2020 og de efterfølgende 7 fredag inkl. eksamen.

Undervisningen varetages af:

 • Mette Molberg, speciallæge og stressspecialist, NADA og mindfulness-instruktør
 • Isabella Arbirk, psykolog
 • Lina Meier, stressterapeut, NADA og Mindfulness-instruktør

Undervisningen foregår i Medica Pro StressCenter i Odense

Alle fredage kl. 9.00 -15.00

Hold 4 starter 4/6-2020.

Pris:

Prisen er kr. 35-50.000 ekskl. moms.

For at gøre prisen så reel som muligt afhænger den af dine kvalifikationer, som vi gennemgår, inden den endelige pris fastsættes.

Bevis:

MASTERCLASS I STRESSBEHANDLING, LÆGEEKSAMINERET OG CERTIFICERET FRANCHISETAGER I MEDICA PRO.

Franchisetager tilbydes.

Her får du et overblik over, hvad man som franchisetager får mulighed for og hvad vi tilbyder vores franchisetager.

 • Som franchisetager har man sin egen klinik, hvorfra man kan tilbyde stressterapi og evt. andre ydelser. Man samarbejder med Medica Pro omkring den lægelige udredning af klientens symptomer, og der lægges en behandlingsplan i fællesskab. Der vil altid være mulighed for sparring, så man står ikke alene med sine klienter og stressbehandlingen.
 • Man gennemgår Masterclass stressbehandler uddannelsen i Medica Pro, bliver eksamineret og certificeret til at være franchisetager, hvorefter man oplæres i konceptet og behandlingsmanualen.
 • Man bliver en del af et professionelt netværk, hvor kvalitet og evidensbaseret behandling er kerneværdierne. Vi mødes flere gange årligt, hvor der vil være faglig sparring, erfaringsudveksling, mulighed for efteruddannelse mm
 • På Medica Pro`s hjemmeside bliver franchisetager markedsført med info om franchisetagers klinik og kontaktoplysninger, og klinikken vil fremgå som en markering på Danmarkskortet.
 • Franchisetager vil ligeledes stå på listen over certificerede professionelle stressterapeuter.
 • Der er mulighed for løbende faglig sparring med speciallæge, psykolog, erhvervspsykolog, stressterapeut, psykiater, karriererådgivning, m.fl.
 • Tlf. konsultation med speciallæge vil være muligt hver dag.
 • Du bliver certificeret stressterapeut fra MEDICA PRO, uddannelsen tager 2-3 mdr.  afhængig af franchisetagers kvalifikationer
 • Mulighed for at komme hurtigt i gang med at opbygge din forretning, idet vi tilbyder vejledning i at starte egen virksomhed op, tilbyder billig hjemmeside.
 • Som franchisetager har man allerede fra starten en sikret validitet, og dermed flere klienter i opstartsfasen. Klienten ved det er et professionelt koncept, hvor man er certificeret, og at der er en læge der står bag. Det giver tryghed.
 • Medica Pro tilbyder markedsføring af nye franchisetagere på facebook og instagram gennem et mediebureau i Odense (Makeitmedia)
 • Vi laver en startpakke med visitkort og præsentationsfolder til franchisetager.
 • Specialhilsen fra Medica Pro til praktiserende læger i det område hvor franchisetager bor, samt en til fysioterapeuter, kiropraktorer m.fl. Samarbejdspartnerne vil gerne orienteres når nye stressterapeuter starter op, når det i samarbejde med en speciallæge i Almen Medicin.
 • Licens til brug af vores behandlingskoncept, stresslogbog, screeningsværktøj og klientværktøjer mm.
 • Samarbejde på tværs af klinikkerne ved ferie, fridage. Alle klienter garanteres tid indenfor en uge.
 • Mulighed for billig hjemmeside via Medica Pro pris 15.000,- + moms(aftalt med bureau i Odense, der har lavet min hjemmeside).
 • Mulighed for opkvalificering og derved få flere kompetencer m.h.p. varetagelse af større kunder (forsikring, a-kasse, samarbejde med kommunen, sundhedsordninger, virksomheder)
 • Mulighed for tilkøb:  Mindfulness koncept, Anti-stress forløb for gravide og nybagte mødre, Workshop-koncept til virksomheder, naturhold, NADA-akupunktur.
 • Håber på mulighed for tilskud fra Sygesikring Danmark
 • Mulighed for opkvalificering til momsfri behandler (bliver et krav senere som vi hjælper med)
 • Arbejder på muligheden for retreats på Langeland og Tenerife.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her