fbpx

Unikt koncept, måske en unik mulighed for dig?

Medica Pro StressCenter tilbyder sundhedsfaglige, pædagoger eller andre med interesse for stressterapi, at få muligheden for at blive franchisetager.

Vi arbejder på at udvikle vores netværk af stressbehandlere til at blive Danmarks bedste stressterapeuter, alle franchisetagere gennemgår en uddannelse i Medica Pro StressCenter og vil blive eksamineret og lægecertificeret.

Udtalelse fra Franchisetager Susse Skøtt, Stressklinik Aarhus.

Jeg har fra min første kontakt med Mette oplevet en meget faglig og grundig tilgang til at bidrage med behandlingen af stress.
Det har særlig betydning for mig at Mette er læge og dermed har et grundigt afsæt for at screene mine klienter.

Den holistiske tilgang, fagligheden, tilstedeværelsen og roen man mærker i MEDICA PRO er afgørende når man skal hjælpe mennesker gennem stress og videre ud i livet. Den tilgang kan jeg 100% tilslutte mig.

Jeg er stolt over at være en del af et koncept som ikke findes mage til i Danmark og jeg er helt tryg ved at skulle være en del af dette.
Derudover ser jeg mange visioner i fremtiden, hvor MEDICA PRO vil gå forrest i arbejdet på at åbne døren ind til større virksomheder

Info om

MASTERCLASS I STRESSBEHANDLING og  FRANCHISEKONCEPTET MEDICA PRO

Der er et kraftigt stigende behov for kvalificerede professionelle stressbehandlere:

 • Hvor der står læge, psykolog samt et Stresscenter bag.
 • Stressbehandlere der arbejder sammen i et professionelt netværk.
 • Hvor der er faglig sparring.
 • Hvor du kan føle dig tryg når du står på egne ben i din egen klinik

Stressbehandlingen SKAL løftes til et højere niveau, end vi ser det i dag.

Vi skal have respekt for stresstilstanden, fordi det kan have alvorlige konsekvenser, hvis tilstanden ikke håndteres korrekt fra starten, utilstrækkeligt eller klienten ikke bliver lægelig udredt.

Har du et ønske om:

 • at blive selvstændig med egen klinik,
 • selv kunne bestemme din arbejdsdag og dine arbejdstider
 • kunne holde fri uden at spørge nogen
 • at prioritere dig, din familie, din fritid
 • få det liv du drømmer om
 • arbejde med mennesker der virkelig har brug for din hjælp og værdsætter din ekspertise.

Så er du måske allerede på rette vej, når du læser her…

Vi kan tilbyde dig:

 • at blive en del af et professionelt netværk hvor Medica Pro’s læge og Stresscenter står bag
 • samtidig får du den bedste uddannelse: masterclass for stressbehandlere
 • muligheden for at blive franchisetager hvor du bliver certificeret i Medica Pro’s forskningsbaserede behandlingskoncept
 • kan tilbyde stressbehandling ud fra vores konceptet og derudover dagligt kan samarbejde med læge og Stresscenter.

Du opnår den bredeste vifte af kompetencer indenfor stressvidenskaben og få viden om hvilke teknikker og værktøjer der kan afhjælpe stress. Derudover får du viden om ledsagesygdomme fx angst og depression samt den medicinske behandling.

I samarbejde med lægen i Medica Pro vurderes og diagnosticeres dine egne klienter og behandlingsplanen vedtages i fællesskab. Du kan som terapeut derfor tilbyde lægelig udredning, blodprøver og hjertediagram ved lægen i Medica Pro. Du lærer at formidle viden videre og opnår viden om lægevidenskaben bag stress, udredningen, blodprøver og ledsagesygdomme samt medicinsk behandling.

Med denne masterclass for stressbehandlere opnås den mest kompetente viden indenfor ALT vedr. stress.

Hos os er klienten, kollegaen eller virksomheden, ikke i tvivl om vores viden og kompetencer, hvilket skaber flere seriøse henvendelser og potentielle kunder.

Hos os er du også i trygge hænder, fordi vi følger dig gennem din uddannelse og eksamen så vi sikrer os, at vi får uddannet stresseksperter til vores netværk der besidder viden på højeste plan (planet over en coach eller vejleder)

Vigtigt! 

Der er kun begrænsede antal personer der kan blive franchisetager i Medica Pro.

Der kan kun være en franchisetager i hver lille/mellemstor by, samt følgende i de større byer:

København 5 (3 tilbage)

Aarhus 3 (1 plads tilbage)

Ålborg 2

Odense 2 (ingen pladser)

Esbjerg 1

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, du gerne vil være en del af Medica Pro, anbefales det at “reserve byen/pladsen”. Dette koster 10.000 som modregnes det samlede beløb (så ingen merbetaling blot et reservationsgebyr) og man forpligter sig til at påbegynde masterclassen indenfor 9 mdr.

Masterclass:

Vores masterclass består af 10 undervisningsmoduler.

Hvis du ønsker at vide mere om hvad modulerne indeholder, bedes du sende en mail til Mette@medicapro.dk,

 

Hvem han ansøge om at blive franchisetager:

Coach, stresscoach, pædagoger, terapeuter, fysioterapeut, sygeplejersker, assistenter, SSH og andre sundhedsfaglige uddannede.

Er du ikke sundhedsfaglig, tøv ikke, det er fortsat muligt efter individuel vurdering.

 

Tid og sted:

Næste hold starter 22/10-2020.

Undervisningen ligger torsdage (10 torsdage efter hinanden), tidspunktet for undervisningen skifter, dette aftales. Der er mulighed for formiddags og eftermiddagstider (kl 9-14 / 14-19).

Vi er fleksible og hvis der er en dage eller nogle tider det ikke passer ind i dit program, lægger vi gerne en ekstra undervisningsdag/tider ind.

Undervisningen foregår online via microsoft teams og i Medica Pro StressCenter i Odense

Undervisningen varetages af:

 • Mette Molberg, speciallæge og stressspecialist, NADA og mindfulness-instruktør
 • Isabella Arbirk, psykolog
 • Lina Meier, stressterapeut, NADA og Mindfulness-instruktør

 

Pris:

Prisen er kr. 35-45.000 ex. moms. ( Inkl. franchisekonceptet til 25.000 kr.)

 

For at gøre prisen så reel som muligt afhænger den af dine kvalifikationer, som vi gennemgår, inden den endelige pris fastsættes.

Arbejder du i forvejen med stress, vil der være mulighed for yderligere reduceret pris.

 

Bevis:

MASTERCLASS I STRESSBEHANDLING, LÆGEEKSAMINERET OG CERTIFICERET FRANCHISETAGER I MEDICA PRO.

Franchisetager tilbydes:

Samarbejde med forskellige eksperter i Stresscenteret.

Daglig sparring med speciallæge

Blive en del af et professionelt stressbehandler netværk.

Markedsføring på Medica Pros hjemmeside.

Lokal markedsføring og på SoMe

Mulighed for billig hjemmeside.

Vejledning i opstart af egen virksomhed.

 

Ønskes ovenstående yderligere uddybet, er du velkommen til at kontakte Medica Pro via mail: mette@medicapro.dk  

eller kontakte os på telefon: 51600498

 

Glæder mig til at høre fra dig,

Kærlig hilsen

Mette Molberg

Udtalelser

Jeg har her før ferien afsluttet et stressforhandlingsforløb ved Medica Pro hos Mette i Odense.
Jeg var virkelig stressramt og havde ikke sovet ordentligt i næsten en måned så jeg var helt ude i tovene da jeg mødte ind på klinikken hos Medica Pro I Odense.

Her mødte jeg Mette som har været helt vildt dygtig til og få mig på rette spor igen. Jeg mødte den ro og forståelse og et meget kompetent forhandlingsforløb som gør at jeg er her hvor
jeg er i dag klar til at arbejde på fuld tid igen. Jeg fik Nada behandlinger og et fantastisk værktøj (Mindfulness) som jeg stadig søger tilbage til hvis jeg kan mærke der opstår problemer.
Det er virkelig Mettes skyld at jeg er så hurtig klar igen uden hendes hjælp og værktøjer havde jeg aldrig nået at blive så hurtig klar måske aldrig, så jeg kan på det varmeste anbefale Medica Pro. Center i Odense

Kaj Larsen

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet - lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her