Unikt koncept, måske en unik mulighed for dig?

MEDICA PRO StressCenter tilbyder sundhedsfaglige, pædagoger eller andre med interesse for stressterapi, at få muligheden for at blive franchisetager.
Vi arbejder på at udvikle vores netværk af stressbehandlere til at blive Danmarks bedste Stressterapeuter
Alle franchisetagere gennemgår en uddannelse i MEDICA PRO, bliver eksamineret og lægecertificeret.

I alle franchiseklinikker arbejdes der ud fra MEDICA PRO’s forskningsbaserede stresskoncept, hvori der bl.a. indgår:

  • Lægelig udredning
  • Udredning af angst og depression
  • Læge og psykologisk sparring
  • Klienten tilbydes individuel behandlingsforløb
  • Behandlingen aftales med læge
  • Stressbehandling ud fra koncept
  • Løbende kvalitetssikring.

Som franchisetager bliver du en del af et stærkt netværk, hvor der er mange muligheder for at arbejde videre indenfor løsninger til erhvervslivet, forsikringer, sundhedsordninger, det offentlige mm.

Vi hjælper vores franchisetagere godt i gang med markedsføring lokalt både overfor de lokale praktiserende læger og fysioterapeuter, kiropraktorer m.fl.
Stress er fortsat i kraftig stigning, vi har brug for flere dygtige terapeuter, til at kunne løfte opgaven.
Er du interesseret i af høre mere er du velkommen til at kontakte

Mette Molberg
CEO, Speciallæge, Stressspecialist.

Udtalelser

Efter 6 måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhusoverlæge

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Tilmeld nyhedsbrev her