fbpx

NADA-akupunktur

NADA-AKUPUNKTUR ER AKUPUNKTUR I ØRERNE.

NADA, som står for ”National Acupuncture Detoxification Association”, er anderkendt globalt og anvendes på hospitaler og i behandlingscentre.
Metoden bruger NADA-akupunktur til at fremme balance mellem krop og sind og skabe indre ro, hvilket kan være gavnligt i en stresset hverdag.

I det offentlige behandlingssystem i Danmark bliver NADA ofte brugt som et supplement til andre behandlingsmetoder, men det kan også bruges selvstændigt til at styrke den indre balance og modvirke stress og anspændthed.

Billede af et øre med 5 NADA-nåle i
Billed af et øre hvor der er sat små Nada nåle i 5 punkter.

NADA-ØREAKUPUNKTUR ER SÆRLIG EFFEKTIV VED:

NADA-øreakupunktur er en særligt effektiv behandlingsform for en række udfordringer, herunder:

  • Stress
  • Anspændthed
  • Søvnbesvær
  • Angst
  • Depression
  • Sensitivitet
  • Fysisk og psykisk uro
  • Aggression
  • Tankemylder
  • Udbrændthed

Behandlingen kan med fordel indgå som en del af stressbehandlingen og kan bruges af alle, herunder gravide. Der er ingen kendte negative bivirkninger ved NADA-akupunktur, og den kan anvendes som et supplement til andre behandlingsformer, uden at det har nogen indvirkning på medicinsk behandling.

Sådan gennemføres behandlingen:
Ved NADA-akupunktur placeres 3-5 tynde, sterile nåle i hvert øre. Nålene er engangsnåle, som altid bortskaffes efter brug. Nålene bør helst blive siddende i ørerne i mindst 30-45 minutter, men det skader ikke at have dem i længere tid. For at opnå den fulde effekt bør man sidde stille og afslappet under behandlingen. Når nålene sættes i, kan man føle et lille stik, som hurtigt forsvinder. Behandlingen er smertefri, selvom nogle nåle kan løsne sig og falde ud undervejs. For at supplere behandlingen kan små magnetkugler, der er dækket af plaster på bagsiden, bruges. Magnetkuglerne kan sidde fast på øret, indtil de falder af, af sig selv.

Sådan kan behandlingen føles:
Mange føler sig afslappede under behandlingen, og nogle falder endda i søvn. Nogle kan opleve kuldefornemmelser eller snurren i øret eller andre dele af kroppen, hvilket er helt almindelige reaktioner. De fleste oplever en umiddelbar stresslindring og føler sig veltilpasse efter behandlingen. Effekten af NADA-akupunkturen kan mærkes i mindst 24 timer efter behandlingen, selvom man har søvnproblemer og får behandlingen om formiddagen. Efter flere behandlinger kan den afslappende effekt aftage, men det betyder ikke nødvendigvis, at akupunkturen ikke virker.

Antallet af behandlinger:
Antallet af behandlinger, der kræves, er individuelt. NADA-akupunktur kan gives hver dag, og det er ikke muligt at overdosere behandlingen.