Om os

Medica Pro StressCenter er en privat virksomhed der er grundlagt af Mette Molberg, Speciallæge i almen medicin og stressspecialist. Jeg er tidl. praktiserende læge i Odense og læge siden 2002.
Jeg har arbejdet med stressbehandling og udviklingen af stressbehandlingskonceptet i over 10 år. Konceptet er forskningsbaseret og tager ligeledes udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer samt nyeste viden indenfor stress.

Konceptet er gennemprøvet og vist en eklatant behandlingseffekt på 95%.

Medica Pro er en flersidet forretning, der består af:

 1. Trivsel og stress-forebyggelse samt behandlingskoncept.
 2. Partnerkoncept
 3. Netværk af Psykoterapeuter MPF, der er landsdækkende.

Alle tilknyttede terapeuter er uddannet stressspecialister i Medica Pro.

Vi er den eneste private organisation i DK der tilbyder evidensbaseret stressforebyggelse og behandling på specialist niveau og kan håndtere, vurdere, rådgive og behandle alle stadier af stress, fra den lette til den svære medicinkrævende sygemeldte stressramte.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig eller din virksomhed.

Kontakt os trygt for en uforpligtende samtale og din/jeres udfordring.

I klinikken kan du møde

Mette Molberg

CEO, Speciallæge,
stressspecialist,
Mindfulnessinstruktør
NADA-akupunktør

Jeg er uddannet cand. med. fra Syddansk Universitet 2002.

Introduktionsstilling på både kræft og hudafdelingen OUH.

Speciallæge Almen Medicin 2014.

Praktiserende læge og partner i Cityklinikken 2014-18.

2018 Founder, CEO, stressspecialist Medica Pro.

Jeg arbejder evidensbaseret og behandler vores klienter efter de nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Vores behandling er helhedsorienteret og viser en behandlingseffekt på 95%. 

Jeg sætter en ære i at kunne byde dig velkommen i Medica Pro og hjælpe dig eller din virksomhed.

Lina Meier

Stressspecialist,
mindfulnessinstruktør,
SSA

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent i 2003, med 17 års erfaring fra psykiatrien. Jeg har videre uddannet mig til lægecertificeret stressterapeut, da jeg selv har oplevet stresssymptomer.

Jeg ligger særlig vægt på tillid, respekt og ordentlighed.
Jeg VED denne behandling virker!

Jeg tror på at stressbehandling skal være helhedsorienteret og tilpasset dig.
Jeg tilrettelægger forløbet så det giver mest mening for dig og du får mest udbytte af de værktøjer du får med, så du vil være klædt på til at leve et liv uden stress.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig ud af din stress!

Lilli Hangaard

Stressspecialist, ICC coach, virksomhedskonsulent, psykoterapeut MPF og mindfulnessinstruktør.

Psykoterapi & Coaching – 20 års erfaring med udvikling i teori og praksis for private og virksomheder.

Jeg er oprindelig uddannet indenfor salg og marketing og har arbejdet med virksomheder i forsikringsbranchen, TDC og i en af dk’s største beklædningskoncerner. Interessen for den menneskelige psyke ledte mig senere i en lidt anden retning. Jeg er fagligt velfunderet og har igennem årene uddannet mig indenfor det terapeutiske, coachende samt business feltet med fokus på faglighed og udvikling.

Min erfaring, viden og indsigt gør, at jeg i mit arbejde skaber en naturlig kobling mellem coachingen og terapien, her forbindes fortid, nutid og fremtid med fremadrettede og styrkebaserede metoder. Mentaltræning og mindfulness MBCT og MBSR, betyder at der kan skabes ro, dybde og integrering for varig forandring.

Det er essentielt vigtigt for mig, at møde mine kunder og klienter med et åbent og tillidsskabende mindset, – det vigtigste fundament for positivt samarbejde og udvikling.

Jeg er empatisk, rummelig og åbensindet, møder mennesker der hvor de ér og siges at være “skarp med runde hjørner”.

Jeg har 20 års erfaring i arbejdet med mennesker, fordybelsen i psykologiske og coachende metoder, betyder at jeg idag er i besiddelse af nogle faglige og personlige kompetencer, som jeg med stor glæde tilbyder mine kunder, kursister og klienter.

Væren – viden og kompetence – er nøgleord i mit virke!

Signe Lund Bind

Aut. Psykolog,
Erhvervspsykolog

psykolog@signebind.dk

Signe er autoriseret psykolog og har mange års erfaring som psykolog og erhvervspsykolog. Signe har særligt kendskab til stress, angst, depression, selvværds- og identitetsudfordringer, livskriser og eksistentielle kriser, længerevarende smerteproblematikker, sexologiske vanskeligheder og livet med kronisk sygdom, herunder diverse reumatologiske problemstillinger og fibromyalgi.

Hun har erfaring med behandling til både voksne og unge.

Signe har endvidere en efteruddannelse indenfor mindfulnessbaserede behandlingsmetoder.

Signe har indtil videre valgt IKKE at have overenskomst med Sygesikringen. Det betyder at Signe på nuværende tidspunkt ikke tager imod lægehenvisninger til psykolog. Dog kan der for medlemmer af Sygeforsikring Danmark ydes tilskud.

Jeppe Schultz

Erhvervspsykolog

jeppe.h.schultz@gmail.com

Jeg hedder Jeppe og er erhvervspsykolog. Jeg står til rådighed for ledersparring og undervisning i hvordan organisationer håndterer stress og sygefravær.
Uanset om vi mødes i coaching eller i et større format vil jeg møde dig med en nysgerrighed på lige netop din situation, og et stort ønske om at støtte dig. 
Jeg arbejder evidensbaseret, og for mig betyder det at jeg 

 • Altid tager udgangspunkt i din situation
 • Bringer ny forskning og viden ind i processen
 • Ikke lover noget min egen faglighed ikke kan bære

De grundsten bygger jeg på uanset om du vil bruge mig til sparring, undervisning, workshops eller temadage. Faktisk er det præcise format noget vi beslutter sammen.
Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Isabella Arbirk

Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra SDU og arbejder med stress, angst og lavt selvværd.

Min erfaring kommer fra arbejde i privat praksis og i foreninger som Terapi for Unge og Børn af Alkoholikere og Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og selvskade.

Jeg lægger særlig vægt på tillid og åbenhed. I terapien kan der ikke defineres rigtigt og forkert; jeg tager afsæt i klientens oplevelser, tanker og følelser – nøjagtig som de er.

På den måde kan de terapeutiske redskaber tilpasses den enkeltes behov, og ikke omvendt, i en åben samarbejdsrelation.

 

Jan Lewandowski

Salgschef

lewanholding@gmail.com

Mange års erfaring med salg.

Omstillingsparat i forhold til de virksomheder vi er i dialog med og arbejde for. Har en bred viden og erfaring igennem min karriere, og  arbejder på flere niveauer i  virksomheden.

Vant til at opbygge langvarige relationer. Mine styrker ligger i – troværdighed – tillidsvækkende – arbejdsom – pligtopfyldende og vedholdende, samt ikke mindst, er både selvkørende og teamplayer. Behersker engelsk og tysk i både skrift og tale.

Ziad Zaabalawi

Digital udvikler,
It-Projektleder

ziadzaabalawi19@hotmail.com

Ziad er uddannet Civilingeniør i Fysik og Teknologi (MSc.) fra SDU, med erfaring i projektledelse og softwareudvikling. Står for digitalisering, arbejdsstrategien MVP samt økonomistyring og budgettering og test af softwaresystemet.

Jon Kristgeirsson

System og softwareudvikler

Jon er uddannet teknikum el- ingeniør (BSc) fra SDU og med overbygning fra UCSD, i udvikling og anvendelse af Neural Netværk (NN) og kunstig intelligens (AI). Han har bred og langvarig erfaring indenfor udvikling (+30 år) og implementering af skræddersyede softwareløsninger og systemer hvor AI indgår som en af hovedkomponent i løsningen. Her kan nævnes, f.eks., prognosesystem til forudsigelse af forventet energibehov

Interesseret i at være vores nye medarbejder - kontakt os.

Vi søger løbende nye medarbejdere. 

Er du interesseret i mental sundhed, innovation og digital udvikling og ønsker at være med i et kvalitetsbevidst samarbejde, hvor ordentlighed, nysgerrighed og viden er kerneværdierne og  hvor der er højt til loftet – så kontakt os!! 

Samarbejdspartner

Jette Bredesen

Stressklinik i Silkeborg

Jeg hedder Jette og jeg driver til daglig klinikken Medica Pro Silkeborg som er en del af Stressklinikken Medica Pro med hovedsæde i Odense. Jeg har mange års erfaring fra det pulserende erhvervsliv som leder, lønmodtager og iværksætter og jeg har i perioder også selv været påvirket af stress, derfor har jeg egen erfaring med metoder og værktøjer, som har hjulpet mig igennem perioder med stress. Tilbage i 2013 hvor jeg boede i Indien uddannede jeg mig som Yogalærer og jeg har efterhånden en del års erfaring med at undervise i yoga. I 2017 startede min rejse indenfor mindfulness verdenen og jeg blev certificeret Mindfulness mentor, Mindfulness instruktør samt Pædagogisk Mindfulness instruktør. Jeg har i mange år haft en stor passion for yoga, og da jeg har boet 7 år i Indien var det oplagt at udforske det nærmere. Jeg blev certificeret Yoga lærer RYS200 i Indien via Yoga Alliance International, og jeg har siden 2017 drevet firmaet YOGAZonen som fremover bliver en del af Medica Pro Silkeborg.

Jeg er uddannet Akademiøkonom med en executive MBA og jeg har en del års erfaring indenfor ledelse, salg og markedsføring. Min familie og jeg har været udstationeret og bosat i Asien i ca. 11 år som i sig selv har været en fantastisk selvudviklende rejse. I de år vi boede i Udlandet har jeg beskæftiget mig en del med humanitært frivilligt arbejde som f.eks. undervisning på slumskoler og omsorgshjælper for psykisk og fysisk handicappede børn og unge.

Da vi kom tilbage til Danmark i 2016 har jeg i et par år været ansat som pædagogiskstøtte i udskolingen i en folkeskole. Jeg var helt tæt på de unge mennesker som havde det svært og mærkede helt klart at brugen af mindfulness og yoga hjalp de unge mennesker til at finde balance i en krævende hverdag.

Som person er jeg et humørfyldt rummeligt menneske, der møder forandringer med et åbent sind. Jeg er god til at lytte og har stor interesse i mine medmennesker. Min mand og jeg har været sammen siden vi var helt unge og har i dag en skøn familie med 4 store børn som alle er godt på vej i livet.

Min brede faglighed kombineret med min seneste certificering som stressbehandler ved Medica Pro giver mig et godt udgangspunkt for at hjælpe dig.

Jeg står klar til at hjælpe dig, din virksomhed eller en du har kær, så tøv ikke men tag fat i mig allerede i dag.

Rikke Møller

Masterclass stressbehandler & mentalcoach

Hvornår er man stresset?

Som tidligere stress ramt, ved jeg, hvordan det føles, og det er uanset om man er stresset for første gang eller måske sygemeldt for anden eller tredje gang.

Har du en følelse af at have løbet alt for stærkt alt for længe?
Kroppen er indrettet til at kunne håndtere en kortvarig stress, som eksempelvis hvis man kommer for sent afsted og må løbe efter bussen om morgenen.

Her vil man opleve at pulsen stiger, hjertet banker, og man får lidt ekstra power. Når man så kommer ind i bussen, så aftager følelsen i kroppen lige så stille.

Når man presser sig selv over længere tid, vil det føles overkommeligt i starten, men på sigt medfører det stress, som kan være længerevarende. Det er denne længerevarende stress, som giver ubehagelige symptomer, og som er svær at komme ud af igen.

Anna Matthiasen

Stressklinik i Aarhus

Mit navn er Anna. Jeg blev uddannet sygeplejerske i 2009. Jeg har i 11 år arbejdet på Aarhus Universitetshospital inden for både medicinske og kirurgiske specialer.

Jeg har stor interesse i at udvikle og forbedre sundhedsbehandling i praksis, og jeg har derfor fra 2013- 2015 taget en ”Master i Klinisk Sygepleje” og senere blev jeg i 2018 færdig med ”Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse”. Begge uddannelser er taget på Aarhus Universitet.

Jeg har selv tidligere haft stresssymptomer. Min oplevelse var, at det var svært at finde den rette hjælp, som også var langtidsholdbar.

I 2020 startede jeg mit samarbejde med speciallæge Mette Molberg fra Medica Pro Stresscenter i Odense. Mette har arbejdet med stressbehandling i 10 år. Jeg har hos Mette gennemgået en grundig uddannelse, som gør mig i stand til at varetage behandling af stress, således at den enkelte klient får den optimale og bedste behandling.

I Odense sidder ligeledes Medica Pros psykolog Isabella Arbirk. Hun er med til sammen med Mette Molberg at vurdere dine sundhedsdata, inden der lægges en behandlingsplan.

Aarhus Stressklinik MEDICA PRO vil forbedre livskvaliteten i Aarhus og Østjylland. Det gør vi ved at hjælpe folk til et mindre stressfuldt liv. Det tætte samarbejde med MEDICA PRO Stresscenter i Odense gør, at vi hos Aarhus Stressklinik MEDICA PRO kan levere høj sundhedsfaglig kvalitet, da vi har et fælles ønske om at levere Danmarks bedste behandlingstilbud til stressramte.

De vigtigste værdier hos Aarhus Stressklinik MEDECA PRO er videntillid og mål.

Værdierne udtrykker det vi står for og måden vi gør tingene på.

Konsulenter

Bodil Andersen

Psykiater

Trine Hyldgaard

Yogainstruktør

Marianne Bisberg Hansen

Karriererådgiver

Kirsten Andersen

Aut. Psykolog

samme læge/terapeut

Vi tilbyder professionel stressbehandling og lægehjælp af højeste kvalitet.

Vores Klienter behandles og følges af den samme læge m.fl.

Vi prioriterer vores klienter højt og der er god tid til behandlingen.

Alle medarbejdere i klinikken er specialister indenfor hver deres område. Vi uddanner os løbende så vi er opdaterede på den nyeste viden og behandling. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde stressramte et behandlingstilbud, som vi ved virker.

​Vi tilbyder ikke receptfornyelse af afhængighedsskabende eller smertestillende medicin, dette kan kun foregå ved egen faste læge, dette ifølge retningslinierne fra Sundhedsstyrelsen.

​Vi tilbyder at man altid bliver set af den samme speciallæge, stressterapeut, psykolog m.fl., og at der altid er god tid i konsultationen.

​Alle vores klienter tilbydes gratis helbredsundersøgelse inkl blodprøver og hjertekardiagram, samt NADA akupunktur.

Vi tilbyder:

 • Stressbehandling
 • Gratis råd og vejledning
 • NADA-akupunktur
 • Antistress-forløb til gravid og nybagte mødre
 • Hjælp til eksamen
 • Studerende/unge hold
 • Naturhold mod stress
 • Forebyggende samtaler
 • Rådgivning til virksomheder
 • Workshops, foredrag, undervisning og kurser.
 • Trivselsundersøgelse i virksomheder
 • Helbredsundersøgelse
 • Alm. lægeundersøgelser
 • Vægttabsforløb
 • Kostomlægning
 • Mindfulness
 • Yoga
 • Samtaleterapi ved angst og depression
 • Ultralydsscanning
 • Blodprøver
 • Hjertekardiagram