Udtalelser fra nogle af vores klienter og erhvervskunder

Jeg har her før ferien afsluttet et stressforhandlingsforløb ved Medica Pro hos Mette i Odense.
Jeg var virkelig stressramt og havde ikke sovet ordentligt i næsten en måned så jeg var helt ude i tovene da jeg mødte ind på klinikken hos Medica Pro I Odense.

Her mødte jeg Mette som har været helt vildt dygtig til og få mig på rette spor igen. Jeg mødte den ro og forståelse og et meget kompetent forhandlingsforløb som gør at jeg er her hvor
jeg er i dag klar til at arbejde på fuld tid igen. Jeg fik Nada behandlinger og et fantastisk værktøj (Mindfulness) som jeg stadig søger tilbage til hvis jeg kan mærke der opstår problemer.
Det er virkelig Mettes skyld at jeg er så hurtig klar igen uden hendes hjælp og værktøjer havde jeg aldrig nået at blive så hurtig klar måske aldrig, så jeg kan på det varmeste anbefale Medica Pro. Center i Odense

Kaj Larsen

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut Lina, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Mette var fantastisk til at få mig tilbage på sporet – lynhurtigt. Hendes indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave. Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler ved Lina. Jeg oplever Lina som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Lina er empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Lina!

Hanne Larsen

Efter nogle måneders behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger hendes værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag. Mette har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en go hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Mette til alle som har brug for en stress coach på Fyn. Hun er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.
Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Mette Molbergs varme og tryghedsgivende viden samt erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Christina Reisenhus

Den helt store styrke ved Mette, er at hun er læge, og har et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person. Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov. Mette Molberg har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe

Jeg har været i behandling hos Medica Pro hos Lina Meier og det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv. Lina er så sød og imødekommende og jeg følte mig virkelig i gode hænder.

Jeg fået det meget bedre og har fundet styrken i mig selv, jeg har lært at sige fra og sige nej til ting jeg ikke har lyst til. 

Jeg er lykkelig over jeg har fået min hverdag til at fungere igen

Stine 

Jeg har været i samtaleterapi ved Lina Meier.

Min frygt for, at jeg endnu engang skulle spilde tid på ligegyldige samtaler, blev hurtigt manet til jorden, allerede efter første konsultation. Jeg fik hurtigt konkrete værktøjer, som langsomt er blevet blevet del af min hverdag og som jeg uden tvivl føler, hjælper mig med at få stressen på afstand.

Et af de steder jeg virkelig kan mærke en forskel, er på søvnen. Jeg har altid haft svært ved at falde i søvn, så det gjorde bestemt ikke tingene lettere, da søvnen også begyndte at blive dårligere. Det har øvelser, meditation og tålmodighed med tiden kunne vende rundt igen.

Michel

Jeg har i snart et år haft samtaler med Lina fra Medica Pro i Odense.

Og sikke en transformation jeg har været på og er på.
Jeg har lært at forstå mig selv og mine tanker, acceptere mig selv og tro på mig selv.

Det giver mig ro, mod og selvværd. Og jeg kunne ikke have gjort det uden Lina.
Hun er enormt nærværende i samtalerne og god til at sige og spørge om de helt rigtige ting. Hun forstår at udvise støtte og omsorg, og hun ved, hvornår hun skal krydre det med humor eller alvor.

Så tak for redskaberne. Tak for samtalerne. Og tak for alt det, jeg nu forstår.

Jeg kan kun give Lina og Medica Pro mine varmeste anbefalinger.

Trine

Jeg var for 3 mdr. siden lige på vippen til at gå helt ned med stresse, og var heldig via en kollega at få kontakt med Mette. Tak for et rigtig godt forløb, du har med din gode indsigt, professionalisme og personlighed på ret kort tid, fået mig på rette kurs igen. Jeg er imponeret over effekten af vores snakke og de værktøjer du har givet mig, det er helt sikkert noget jeg fremover vil gøre brug af når, stressen presser sig på, det skal her tilføjes at alle samtaler har været over TEAMS, hvilket har fungeret upåklageligt.

Mette har mine bedste anbefalinger, og jeg skylder hende en stor tak.

Jacob, chef

I forbindelse med min stress – og angsttilstand, søgte jeg hjælp og vejledning hos Medica Pro StressCenter og fik den bedst mulige oplevelse, som hjalp mig helt utroligt.
Lnas tilgang til min sygdom blev på kort tid det vendepunkt for mig, som jeg havde stort brug for.
Samtidig gav Lina mig nogle ”redskaber”, som jeg kunne benytte mig af derhjemme, når det blev nødvendigt for mig og jeg er nu fuldstændig rask.
Jeg har den største respekt for Linas arbejde og jeg vil til hver en tid anbefale hos Lina.

Jeg siger tusind tak for hjælp og professionelle ekspertise.

Conny