fbpx

Udtalelser fra nogle af vores klienter og erhvervskunder

Jeg har her før ferien afsluttet et stressforhandlingsforløb ved Medica Pro i Odense.
Jeg var virkelig stressramt og havde ikke sovet ordentligt i næsten en måned så jeg var helt ude i tovene da jeg mødte ind på klinikken hos Medica Pro I Odense.

Her mødte jeg enstressspecialist som har været helt vildt dygtig til og få mig på rette spor igen. Jeg mødte den ro og forståelse og et meget kompetent forhandlingsforløb som gør at jeg er her hvor
jeg er i dag klar til at arbejde på fuld tid igen.

Jeg fik Nada behandlinger og et fantastisk værktøj (Mindfulness) som jeg stadig søger tilbage til hvis jeg kan mærke der opstår problemer.
Det er virkelig Medica Pros skyld at jeg er så hurtig klar igen uden hendes hjælp og værktøjer havde jeg aldrig nået at blive så hurtig klar måske aldrig, så jeg kan på det varmeste anbefale Medica Pro Center i Odense

Kaj Larsen, Leder

Jeg har netop afsluttet et stressbehandlingsforløb hos Medica PRO StressCenter.

Jeg har oplevet et yderst kompetent behandlingsforløb, med et ambisiøst og inkluderende behandlingprogram.

Samarbejdet med min stressterapeut, har på alle måder været trygt og positivt. Jeg er blevet mødt med en nærværende forståelse og professionel viden, som både har givet mig energi og tro.

Jeg har sideløbende modtaget NADA-behandlinger, hvilket har gjort en positiv forskel og jeg vil med sikkerhed fortsætte disse i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale Medica PRO StressCenter

Jan Pedersen

Medica Pro var fantastisk til at få mig tilbage på sporet – lynhurtigt.

Deres indsigt og forståelse gjorde det nærmest helt overskueligt at komme igang, med en ellers uoverskuelig opgave.

Efter ganske kort tid kunne jeg begynde at implementere nye gode vaner i min hverdag, som stadig er vaner i dag.

Morten, Direktør

Jeg har været igennem stressforløb med 7 samtaler i Medica Pro. Jeg oplever min stressbehandler som en meget kompetent samtalepartner, der gerne udfordrer og stiller spørgsmål til mine tanker, følelser og handlinger.

Min behandler var empatisk og jeg følte en stor omsorg fra hende som gav tryghed i samtalen, så også de meget svære emner kunne berøres.

Jeg fik værktøjer, som jeg skulle udfordre mig selv med hjemme og de gav stor indsigt, som vi kunne tale ud fra ved næste samtale.

Jeg kan kun anbefale Medica Pro!

Hanne Larsen

Efter en måned behandling synes jeg, at jeg er godt på vej til at finde mig selv igen og jeg bruger deres værktøjer hver dag til at få små succeser i min hverdag.

Min behandler har givet mig nogle virkelig gode værktøjer til at kontrollere min stress symptomer og hjælper mig tilbage til en god hverdag med små succeser. Jeg vil anbefale Medica Pro til alle som har brug for en stress coach på Fyn.

De er meget dygtig til at lytte og guide på en måde, som er nem, enkel og lige til at indsætte i et stressfyldt hverdagsliv.

Jonna Andersen

Medica Pro Stresscenter kontaktede mig ganske hurtigt med en tid til en samtale, vi aftalte et forløb, og det har været en fantastisk rejse.
Jeg er spændt på at leve det nye liv der tegner sig for mig, og vigtigst af alt, et liv uden stress.

Alt dette skyldes ene og alene mit opkald til Medica Pro Stresscenter. Tak for sparket og tak for rejsen jeg er i gang med.

Rene

Ro, empati og nærvær. Deres behandlere giver varme og tryghedsgivende viden og deres erfaring danner rammerne for en stressfri og meningsgivende vej videre i livet.

Linda Ravn

Mette er en dygtig læge, empatisk, indlevende og med nærvær overfor sine patienter. Medgiver mine varmeste anbefalinger!

Overlæge Christina Reisenhus

Den helt store styrke ved Medica Pro er, at konceptet er udviklet af en læge, og hun er ind over alle klienter.

Mette som er læge havde et knivskarpt blik for ikke kun det psykologiske, men også de fysiske aspekter omkring netop min person.

Jeg føler mig utrolig godt passet på, helt efter mine behov.

Medica Pro har mine allervarmeste anbefalinger, og jeg skylder hende fuldstændig at jeg har det godt i dag – og ikke mindst – at jeg stadig er i arbejde!

Annette Boe, sygeplejerske

Jeg har været i behandling hos Medica Pro og det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv. De har været søde og imødekommende og jeg følte mig virkelig i gode hænder.

Jeg fået det meget bedre og har fundet styrken i mig selv, jeg har lært at sige fra og sige nej til ting jeg ikke har lyst til. 

Jeg er lykkelig over jeg har fået min hverdag til at fungere igen

Stine 

Jeg har været i samtaleterapi hos Medica Pro

Min frygt for, at jeg endnu engang skulle spilde tid på ligegyldige samtaler, blev hurtigt manet til jorden, allerede efter første konsultation. Jeg fik hurtigt konkrete værktøjer, som langsomt er blevet blevet del af min hverdag og som jeg uden tvivl føler, hjælper mig med at få stressen på afstand.

Et af de steder jeg virkelig kan mærke en forskel, er på søvnen. Jeg har altid haft svært ved at falde i søvn, så det gjorde bestemt ikke tingene lettere, da søvnen også begyndte at blive dårligere. Det har øvelser, meditation og tålmodighed med tiden kunne vende rundt igen.

Michel

Jeg har igennem nogle mdr. haft stressforebyggende samtaler i Medica Pro i Odense.

Og sikke en transformation jeg har været på og er på.
Jeg har lært at forstå mig selv og mine tanker, acceptere mig selv og tro på mig selv.

Det giver mig ro, mod og selvværd. Og jeg kunne ikke have gjort det uden min stressbehandler.
Hun er enormt nærværende i samtalerne og god til at sige og spørge om de helt rigtige ting. Hun forstår at udvise støtte og omsorg, og hun ved, hvornår hun skal krydre det med humor eller alvor.

Så tak for redskaberne. Tak for samtalerne. Og tak for alt det, jeg nu forstår.

Jeg kan kun give Medica Pro mine varmeste anbefalinger.

Trine

Jeg var for 3 mdr. siden lige på vippen til at gå helt ned med stress, og var heldig via en kollega at få kontakt med Medica Pro.

Tak for et rigtig godt forløb, de har med de gode indsigter, professionalisme og personlighed på ret kort tid, fået mig på rette kurs igen.

Jeg er imponeret over effekten af vores snakke og de værktøjer jeg har fået, det er helt sikkert noget jeg fremover vil gøre brug af når, stressen presser sig på.

Det skal her tilføjes at alle samtaler har været over TEAMS, hvilket har fungeret upåklageligt.

Medica Pro har mine bedste anbefalinger, og jeg skylder dem en stor tak.

Jacob, chef

I forbindelse med min stress – og angsttilstand, søgte jeg hjælp og vejledning hos Medica Pro StressCenter og fik den bedst mulige oplevelse, som hjalp mig helt utroligt.
Deres tilgang til min sygdom blev på kort tid et vendepunkt for mig, som jeg havde stort brug for.
Samtidig gav De mig nogle ”redskaber”, som jeg kunne benytte mig af derhjemme, når det blev nødvendigt for mig og jeg er nu fuldstændig rask.
Jeg har den største respekt for deres arbejde og jeg vil til hver en tid anbefale Medica Pro

Jeg siger tusind tak for hjælp og professionelle ekspertise.

Conny

Jeg startede hos Medicapro efter, at jeg var blevet fyret fra mit arbejde pga. længere tids sygdom. Sygdommen skyldtes stress, hvor jeg først var nede en gang og kom tilbage, hvilket ikke gik og jeg derfor blev syg igen.

Under min sygeperiode fik jeg tildelt en psykolog af mit arbejde. Det hjalp symptomatisk, men vi kom aldrig helt til bund i mine udfordringer. Først hos Medicapro fik jeg den fornødne hjælp til at sætte tingene i perspektiv og redskaber til at finde ud af, hvordan det hele hang sammen.

Brikkerne faldt således på plads takket være deres kyndige vejledning. Koblingen mellem NADA, terapi, meditation og arbejdet med fokuspunkter virkede og jeg fik det mærkbart bedre i løbet af det 10 ugers forløb.

I dag bruger jeg stadigt de redskaber, som jeg har lært hos dem og hvis tingene igen skulle blive svære, ved jeg, hvor jeg kan henvende mig:-)

Camilla